Hétvégi horoszkóp, 2023. március 25-26.: a Kos beleszeret egy ismerősébe, a Bak pénzhez jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. március 24., 19:00

Szerző:

Íme, a legfrissebb hétvégi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy ismerősével nagyon egy hullámhosszra kerülnek, és mindketten felfogják tenni a kérdést maguknak, hogy vajon korábban, miért nem beszélgettek egymással. Lehetséges, hogy ebből a kapcsolódásból akár egy románc is kialakul a közeljövőben.

Bika (04.20.–05.20.)

Rendkívül fontos hétvége elé néz kedves Bika! Az univerzum több jelet is fog küldeni önnek, ami segíteni fog, hogy egy fontos döntést meghozzon. Próbálja meg élvezni a pillanatokat, és minden szituációt, amit megél...Ez a boldog élet titka!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Káosz! Káosz! Káosz! Ez fogja jellemezni a hétvégéjét, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek fantasztikus pillanatok, amiket élvezni fog. A jó hír, hogy végre megtanulja, milyen az, amikor az "esőben kell táncolnia" még ha nem is a szó szoros értelmében.

Rák (06.22.–07.22.)

Meggyőződése, hogy a párja azon van, hogy tönkretegye a hétvégjüket. Nos, ez nem így van teljesen, csupán arról van szó, hogy a partnere jelenleg nagyon is igényli a mély, őszinte beszélgetéseket, amelyeknél tényleg 100 százalékosan megnyílnak egymásnak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy barátjával komoly terveket szőnek a hétvégén, amelyek akár tényleg jövedelmezőek is lehetnek. Az biztos, ha közös bizniszben gondolkoznak, akkor mindkettőjüknek meg kell tanulni kompromisszumokat kötni, csak így működhet hosszútávon! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy régi barátja keresi fel telefonon. Ön örülni fog ennek, hiszen régóta beszéltek, de valójában nem haraggal váltak el. Itt az ideje, hogy a barátságot újra felmelegítsék, sőt talán egy közös utazás is minél hamarabb szóba kerül önök között.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Remek munkalehetőséget kap a hétvégén! Érthető, hogy izgatott, de a szabadnapokon szánjon időt a pihenésre is, bőven ráér majd hétfőn foglalkozni az új munkával, vállalkozással. Szüksége lesz minden energiájára, hogy sikeres legyen!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A szerelmi életében hatalmas változások jönnek: a szinglik és a párkapcsolatban élő Skorpiók és remek hétvégére számíthatnak, tele romantikával. Arra vigyázzon azonban, hogy ne legyen túl követelőző a párjával szemben.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem érzi túl jól magát először a hétvégén, mert túl sok a teendője. Itt az ideje, hogy megmondja a barátainak és a rokonoknak, ha egy kis pihenésre és kikapcsolódásra van szüksége. Itt az ideje, hogy kicsit jobban meghúzza a határokat!

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg pénz áll a házhoz a hétvégén! Természetesen a kedvére is nagy hatással lesz, hogy végre nem kell összehúznia a nadrágszíjat. Vigyázzon azonban, hogy ne költsön el mindent egyszerre, mert még a jövőben szüksége lehet egy nagyobb összegre.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A barátaival nagyon egymásra hangolódnak a hétvégén, és rengeteg közös programban lesz részük! Az is lehet, hogy az egyikőjükkel nagyon közel kerülnek egymáshoz, akár még egy randevú is szóba jöhet. 

Halak (02.19.–03.20.)

Maradjon higgadt a hétvégén, mert a családjában többen is próbálnak keresztbe tenni önnek, de ne hagyja, hogy ezek a dolgok elvegyék a kedvét. A párja szerencsére mindenben ön mellett áll, és segít a bajban. Ne aggódjon! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp