Hétvégi horoszkóp, 2023. március 18-19.: a Rák életében felbukkan egy régi barát, a Nyilasra rengeteg flört vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. március 17., 20:00

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy mi vár önre szombaton és vasárnap? Olvassa el a hétvégi horoszkópot! 

Kos (03.21.–04.19.)

Igazi kálvária lesz a hétvégéje kedves Kos! Semmi nem lesz a helyén, és közben a környezete sem lesz túl nagy segítség. Nos, az egyetlen dolog, amit tehet, hogy egy kicsit lenyugszik, és mindennek, ami nem sikerült elsőre újra neki fut. Sok sikert!

Bika (04.20.–05.20.)

A párja olyan dolgokat vág a fejéhez, amelyeket nem érez jogosnak, de mégis nehezére esik kiállni saját magáért. A hétvége remek alkalom lesz arra, hogy egy kicsit magába zárkózzon, és átgondolja, hogy van-e így értelme folytatni egy olyan kapcsolatot, ami egyértelműen nem építi önt. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A napnál is világosabb, hogy a jelenlegi munkahelyén nem érzi jól magát, ezért szeretne kikapcsolódni a hétvégét. Szinte hihetetlen és szürreális lesz, de pont egy ilyen programnak köszönhetően fog kapni egy olyan ajánlatot vagy lehetőséget, ami visszautasíthatatlan lesz.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy régi barátja találkozni szeretne önnel a hétvégén, de önnek semmi kedve hozzá. Gondolja át, mert lehetséges, hogy egy olyan beszélgetésben lesz része, ami nagy hatással lesz az elkövetkezendő hetekre. Nem fogja megbánni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Túldramatizált egy családi szituációt, de szerencsére a rokonai is nyitottak arra, hogy megbeszéljék a történteket. Próbáljon meg nem haragból beszélni, hanem minél érthetőbben és egyenesebb, különben csak azt éri el, hogy megint mindenki összeveszik mindenkivel.

Szűz (08.23.–09.22.)

A párja ezen a hétvégén mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ön jól érezze magát. A kapcsolatuk kiegyensúlyozott lesz, valamint közben olyan témákról is képesek lesznek beszélni, amelyekről korábban egyikőjüknek sem volt könnyű megnyílni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egész hétvégén pörögni fog megállás nélkül, de így a pihenésre nem sok ideje marad, így könnyen lehet, hogy vasárnapra már ágynak fog dőlni. Muszáj egy kicsit visszavennie a tempóból, mert az egészségét is kockára teszi.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A volt párjával még mindig nem sikerült elengedniük egymás kezét, de ez már az a szituáció, ahol inkább csak rombolják egymást. Ideje egymás elé állniuk, és őszintén bevallani, ha még mindig éreznek egymás iránt valamit, de az is lehet, hogy inkább meg kell egyezniük abban, hogy itt a vége.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Flört és romantika vár önre a hétvégén kedves Nyilas! Akár párkapcsolatban él, akár szingli az biztos, hogy rengeteg bókot fog kapni, ugyanis egyszerűen ragyog, és ez nem csak a jobb időnek köszönhető, hanem annak is, hogy mostanában rengeteg siker érte. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a hétvége a barátokról és az önfeledt szórakozásról fog szólni. Szerencsére olyan barátokra is lesz ideje, akikkel ritkán találkoznak, de a mély kötődés a mai napig megvan. Találjon ki ön is néhány remek programot, amelyeket már régen ki akart próbálni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha nem vigyáz könnyen fény derül egy hazugságára, és egy barátja hatalmasat csalódhat. Lehet jobb lenne, ha saját maga állna az illető elé és mondaná el az igazságot, valamint azt, hogy miért érezte azt, hogy füllentenie kell. Meg lehet beszélni mindent!

Halak (02.19.–03.20.)

Semmi másra nem vágyik csak, hogy valami jót tegyen és segíthessen másokon! Ha nincs más dolga, akkor a hétvége remek alkalom arra, hogy önkénteskedjen vagy felkeressen egy szervezetet, ahol szükség lehet egy segítő kézre. Legyen kreatív!

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp