Hétvégi horoszkóp, 2023. január 7-8.: a Bika kimerült, az Oroszlánt egy ismerőse veri át

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre január második hétvégéjén. 

2023. január 6., 20:00

Szerző:

Íme, a legújabb hétvégi horoszkóp! Mutatjuk, hogy milyen napok várnak a csillagjegyekre.

Kos (03.21.–04.19.)

Csodálatos napok várnak önre, mert végre sikerül egy barátjával mindent megbeszélniük. Sokat vitáztak, de végre mindketten belátják, hogy az áskálódás nem vezet sehova, ezért inkább eljön a békekötés ideje. Közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha! 

Bika (04.20.–05.20.)

Nincsen jó passzban, rendkívül kimerültnek érzi magát, és úgy érzi, hogy a hétvége sem elég arra, hogy kipihenje magát. Talán a probléma az, hogy nem fizikálisan, hanem mentálisan fáradt el. Meg kell tanulnia elengedni dolgokat, mert nem felelhet ön mindenkiért. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvégén a hobbijának fog élni! Bármi is az, amibe nemrég belefogott, hamar kiderül, hogy idővel akár remek pénzkereseti lehetőség is lehet, mert van tehetsége. Kérje meg a barátait is, hogy csatlakozzanak önhöz, így őket sem kell elhanyagolnia! 

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége csodálatos alkalom lesz arra, hogy a párjával minőségi időt töltsenek együtt és megbeszéljék az esetleges problémákat, amik mindkettőjük lelkét nyomják az elmúlt időszakban. Higgye el, hogy a beszélgetés pozitív kimenetelű lesz!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Csúnyán átveri egy ismerőse, pedig ön őszinte szándékkal próbált meg segíteni. Érthető, hogy csalódott, de ettől függetlenül ne gondolja, hogy minden ember bántani akarja, mert nem így van. Meg kell találnia azokat az embereket, akik értékelik a nagy szívét. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem szeretne munkával foglalkozni a hétvégén, de elképzelhető, hogy egy olyan projektet bíznak önre, ami nem várhat hétfőig. Fontos, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között, mert idővel a párját is idegesítheti, ha sosem ér rá arra, hogy egy kicsit kettesben legyenek.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egész hétvégén csörögni fog a telefonja, mert hirtelen minden kedves ismerősének szüksége lesz valamire, de ön csak arra vágyik, hogy az ágyába bekuckózzon és végig nézze a kedvenc sorozatait. Nos, önnek kell megszabnia a határait. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy régi szerelem bukkan fel az életében, ezzel pedig teljesen felforgatja a hétvégéjét. Először nem fogja tudni, hogy örüljön-e ennek a találkozásnak, de talán már minden tisztább lesz, ha leülnek az illetővel és megbeszélik a múltbeli sérelmeket. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nincs könnyű helyzetben, mert két közeli barátja csúnyán összekap, ön pedig középre kerül. Nem kell beleszállnia a vitába vagy eldöntenie, hogy kinek van igaza, egész egyszerűen azt is megteheti, hogy a hétvégéjét inkább pozitív dolgokkal és élményekkel tölti meg. 

Bak (12.22.–01.19.)

Sok dráma volt az életében, de szerencsére a hétvége sokkal nyugisabb lesz, így nem kell aggódnia semmin, csupán jól kell éreznie magát a barátai társaságában, akik remek programokat találtak ki. Engedje el magát és a jövő hét is könnyebb lesz!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy problémára állandóan keresi a megoldást, de nem tudja, hogy mit kellene tennie. Beszéljen valakivel, aki már átélt hasonló szituációt, mert biztosan tud adni önnek egy-két hasznos tanácsot, ami megkönnyíti a helyzetét. 

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy a párja teljesen elhanyagolja a hétvégén, de mielőtt nagyon megsértődik, látnia kell, hogy ez nem szándékos. Próbálják meg az estéket együtt tölteni, valamint találjanak ki egy olyan időbeosztást, ami mindkettőjüknek megfelel és lesz idejük arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

(Kiemelt kép: Shutterstock)