Hétvégi horoszkóp, 2023. április 22-23.: a Rák szerencsés lesz, az Oroszlán messze kerül a komfortzónájától

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen az áprilisi víkenden a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. április 21., 20:06

Szerző:

Olvassa el, mit ír önnek a hétvégi horoszkóp a most következő két napra! (Ne feledje, a következő hétvége már a május elsejei hosszú hétvége lesz!)

Kos (03.21.–04.19.)

Sok energiáját elveheti a hétvége, mert több családi program is lesz, amik alól nem tud kibújni. Az estéket azonban próbálja meg azzal tölteni, hogy saját magával törődik. A párjával szintén jó időtöltés lehet egy esti filmnézés vagy borozgatás. 

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érezheti, hogy a hét folyamán nem volt ideje semmire, ezért a hétvégén próbál elintézni mindent: bevásárlást, barátokkal való találkozást, nagy takarítást. Próbálja meg úgy beosztani az idejét, hogy pihenni is tudjon, így könnyebben fog indulni a hétfő reggel. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy közeli barátja megbánthatja, ám fontos, hogy ne tartsa magában a sérelmét, jobb beszélni róla. Ha őszintén kommunikálnak, ön is tisztábban fogja látni, hogy ez a bizonyos barát nem biztos, hogy rosszat akart, egyszerűen csak néha előfordul, hogy rosszul fejezzük ki magunkat.

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvégéje nagyon szerencsés lehet szerelem tekintetében. Ha párkapcsolatban él, akkor a párjával több minőségi időt tudnak együtt tölteni, mint az elmúlt hetekben, ami pozitív hatással lesz a kapcsolatukra. Ha egyedülálló, akkor remek időszak ez a randizásra, flörtölésre, új kapcsolatok kialakítására.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párja vagy egy közeli barát egy olyan programra invitálja, ami igen messze viheti önt a komfortzónájától. Könnyen lehet, hogy önnek most pont egy ilyen élményre van szüksége: hagyja, hadd vigye az ár, mert olyan élményben lehet része, amit élete végéig meg fog emlegetni!

Szűz (08.23.–09.22.)

A barátai több programot is kitalálhatnak a hétvégére, ám ön inkább egy kis magányra és pihenésre vágyhat. Ne féljen elmondani nekik, ha most másra van szüksége ahhoz, hogy kipihenje a hét fáradalmait és újult erővel nézzen szembe a következő héttel. Meg fogják érteni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A párjával vagy más, önhöz közel álló személlyel közösen egy kritikus szituációban kerülnek, de őrizze meg a higgadtságát és próbálja meg úgy kifejezni magát, hogy a kedvese is megértse önt! A megoldás az önök kezében van, ha a kommunikációs problémát legyőzik, rögtön minden megoldódik!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy igazi hullámvasút lesz a hétvégéje. Habár eleinte úgy érezheti, hogy az ágyból sincs kedve kimászni végül meg fogja találni a motivációt, hogy tartalmasan töltse az idejét. Fontos, hogy ne feledkezzen meg a mozgásról sem, egy séta a szabadban is csodákat tehet.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Bűntudatot érezhet, amiért mostanában kevesebb időt töltött a családjával és a barátaival a munkája miatt. Szerencsére most mindent bepótolhat! Meséljen a szeretteinek arról, hogy mi történt az elmúlt hetekben és hallgassa meg őket is, fel fog töltődni az együtt töltött idő alatt. 

Bak (12.22.–01.19.)

Másképp fog alakulni a hétvégéje, mint azt gondolta. Több programváltozásra is számíthat, ám ne csüggedjen, mert pont ezért igen tartalmas napoknak néz elébe. Egy családtagjával való beszélgetés pozitív löketet adhat önnek az elkövetkezendő napokra.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A hétvégén sem tudja elengedni a munkát, de muszáj egy kicsit a gondolatait máshová terelnie, különben nem fogja kipihenni magát, és csak saját magának okoz nehézséget. Szánjon időt a saját lelki egészségére és engedje el a stresszt! Hamarosan hálás lesz saját magának, ha ezt betartja.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halaknak ezen a hétvégén a családi életen lesz a hangsúly. Olyan kihívások jöhetnek, amelyekről úgy érzi, hogy megnehezítik a mindennapjait, ám valójában csak erősebbé teszik önt és a szeretteit. Együtt minden akadályt legyőznek! 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoom Team)

Horoszkóp