Hétvégi horoszkóp, 2022. február 11-13.: szenvedélyt és romantikát ígérnek a csillagok

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. február 11., 00:00

Szerző:

A hétvégi horoszkóp rengeteg izgalmat, szenvedélyt és romantikát ígér a csillagjegyeknek.

Kos (03.21 - 04.19)

A legváratlanabb helyzetben futhat össze az egyik exével. Már rég nem gondolt rá, de ez a találkozás valószínűleg teljesen felkavarja majd. Ha holnapra sem múlik el a hirtelen jött érzés, érdemes lehet elgondolkodni, vajon tényleg túl van-e rajta... 

Bika (04.20 - 05.20)

Gondolkodjon, mielőtt cselekszik vagy mond bármit is, ez lesz a legfontosabb a hétvégén! Szenvedélyes lesz, hirtelen haragú, kicsit szétszórt is, a figyelmetlensége pedig elég nagy zűrbe sodorhatja, ha nem figyel oda.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A szingli Ikrekre izgalmas flörtök és romantikus kalandok tömkelege vár, de intenzív és szenvedélyes hétvégére készülhet az is, akinek épp van kiszemeltje, vagy komoly párkapcsolata.

Rák (06.22 - 07.22)

Egy olyan személyt sikerülhet megbántania, aki nagyon közel áll önhöz, valószínűleg egy családtagját vagy a szerelmét. Mielőbb kérjen bocsánatot, különben sokkal nagyobb konfliktus is kialakulhat belőle, teljesen feleslegesen...

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ez a hétvége tele lesz meglepetésekkel! Bár hozzá van szokva, hogy mindig zajlik ön körül az élet, de most különösen fordulatos napok következnek, a magánéletében és a karrierjében is.

Szűz (08.23 - 09.22)

Teljesen összezavarodik érzelmileg, amihez egy harmadik félnek lesz köze. Adjon magának néhány napot, amíg leüllepednek az érzései és tisztábban tud majd látni. Semmiképp se döntsön hirtelen!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Az elmúlt napok nem voltak épp nyugodtak, de a csillagok végre békét ígérnek a hétvégére. Semmi feszültség, semmi vita, semmi probléma, csakis pihenés és önfeledt szórakozás vár önre.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Belekeveredhet egy szerelmi háromszögbe, de nem a főszereplő lesz, csak az a kényelmetlen mellékszerep jut önre, hogy tud az egészről, mindenkit ismer és mégsem mondhat senkinek semmit. Jobb lesz, ha megpróbál minél inkább távol maradni az egésztől!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ha a hétvégén valaki a segítségét ajánlja fel, gondolkodás nélkül fogadja el! Tényleg csakis jó szándék vezérli majd, ráadásul rengeteget profitálhat belőle, ha megbízik ebben a személyben.

Bak (12.22 - 01.19)

A párkapcsolatában előkerülnek régi problémák, frusztráltan és idegesen kommunikálnak egymással egész hétvégén, ami nem vezet jóra. Talán szükségük lenne egy kis kikapcsolódásra külön-külön is...

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Már jó ideje nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint most! Úgy érzi, sinen van az élete minden tekintetben, és valahogy most a szokásosnál is szerencsésebb. És ez a sikerszéria a hétvégén csak fokozódik...

Halak (02.19 - 03.20)

Bárkit is szemelt ki magának, bárkit is szeretne meghódítani, ne várjon tovább, cselekedjen! Ez a hétvége a legalkalmasabb arra, hogy közelebb kerüljön az illetőhöz.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)