3 csillagjegy, akikre szép nagy meglepetés vár most a horoszkóp szerint

A horoszkóp azt ígéri, hogy ez az a 3 csillagjegy, akiknek egy meglepetésben, meglepő élményben lesz része hamarosan.

2023. május 12., 13:34

Szerző:

A következő 3 csillagjegy szülötteit egy nagy meglepetésre figyelmezteti a horoszkóp: egy igazán nem várt dolog fog történni velük hamarosan.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az, hogy az ön csillagjegye szerepel most itt a három között, talán elsőre csak felerősíti azt az érzését, hogy közelgőben van egy olyan esemény, amire nincs megfelelően felkészülve, és nyomasztja, hogy mi lesz ezzel a bizonyos dologgal. Nos, ha tudja, hagyja abba az aggódást, de persze ezt nem lehet csak úgy felszólításra megtenni – a horoszkópja azt ígéri mindenesetre, hogy ehhez a jövőbeni, szorongást okozó eseményhez egy nagy és egyértelműen pozitív meglepetés fog fűződni. Ezzel együtt: amit észszerűen lehet, azt mindenképpen tegye meg azért, hogy a lehető legjobban menjen majd ez a kritikus esemény.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valaki jót tesz önnel, segít majd önnek, és ez igazán meglepi majd – jelzi előre a Nyilasnak a horoszkóp. A meglepetés nem is csak önmagában az lesz, hogy ez a jó dolog megtörténik önnel, hanem különösen az, hogy pont ez a valaki volt ennyire rendes-jófej önnel. Esetleg ha úgy hozza a sors, okozzon ön is egy ilyen kellemes meglepetést valakinek, aki nem számít rá!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ember tervez, Isten végez – tartja a közmondás, és hogy ez mennyire így van, arról hamarosan jó emlékeztetőt kap a Vízöntő. Egy tervét sikeresen végrehajtja, de tetteinek teljesen más hatása vagy következményei lesznek, mint gondolta volna. Ha nem minden következmény tűnik pozitívnak, akkor várjon csak, mert végső soron nagyon előnyösnek ígérkezik az ön számára ez a fordulatos ügy!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Max Kegfire)