3 csillagjegy, akiket nagy találkozás vár a hosszú hétvégén a horoszkóp szerint

A következő három csillagjegy szülöttei a hosszú hétvégén egy fontos találkozás részesei lesznek.

2022. október 27., 12:21

Szerző:

A hosszú hétvégére szóló horoszkóp 3 csillagjegy számára egy nagy és fontos találkozást, találkozót jelez előre. Ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében született, ez az előrejelzés önnek szól, olvassa el a részleteket!

Rák (06.22.–07.22.)

Olyasvalakivel hozza önt össze a sors, akit ön sokkal jobban ismer annál, mint amennyire az illető ismeri önt. Ez a találkozás igazán lenyűgöző lesz az ön számára, hogy együtt tölthet valamennyi időt ezzel a valakivel – annak ellenére, hogy a találkozó folyamán nem ön lesz a középpontban. Az ön számára szokatlan, de egyáltalán nem feszélyező dinamika alakul ki kettejük között.

Szűz (08.23.–09.22.)

Hárman vagy többen gyűlnek majd össze valamelyik nap olyan személyekkel, akikkel már régóta ismerik egymást, gyakran összejárnak. Ön hamarosan érezni fogja, hogy ez a találkozó most valamiért más lesz, mint a többi, és nem téved: évek múltán is megemlegetik majd ezt az alkalmat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személlyel fut majd össze, akivel nem most találkoznak először, de valamilyen szempontból mégis első lesz ez a találkozás. Olyanok lesznek a körülmények, a helyszín, a környezet, a kontextus, ami miatt egy teljesen új oldaláról ismeri meg az illetőt és/vagy ő önt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Liderina)