3 csillagjegy, akiknek pénzesővel zárul október hónap a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára bevételt ígér a pénzhoroszkóp.

2022. október 26., 12:18

Szerző:

A következő napokra vonatkozó horoszkóp jó hírt hoz 3 csillagjegy számára: még a hónap vége előtt pénzhez jutnak! Alább tudja megnézni, melyik három csillagjegyről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Korábbi befektetése, azaz pénz-, illetve idő- vagy munkabefektetése most megtérül, megérkezik a pénz, amiért megérte venni a fáradtságot és vállalni a kockázatot. Csak így tovább! A pénzhoroszkóp azt jelzi, hogy az anyagiakban továbbra is az ön pártján állnak a csillagok: ha a megfelelő irányban indul el, szorgalmával és rátermettségével még több pénzt szerezhet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegyben születettek számára anyagilag különösen kedvező időszakot jelez most a horoszkóp. Ön egy nagyobb összeghez fog jutni hamarosan, de az előrejelzés arra is figyelmeztet, hogy a legjobban teszi, ha nem szórják el ezt a pénzt, hanem beosztja vagy befekteti – a kedvező fordulatok mellett is inkább a takarékosság, mint a herdálás periódusa legyen ez a mostani!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A horoszkóp egy önnél idősebb személy alakját jelzi előre, akitől pénzmozgás indul el az ön irányában. A bevétel lehet akár ajándék is, de az is előfordulhat, hogy az illető valamilyen egyéb címen fizet ki önnek egy jelentős összeget.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Tijana Moraca)