3 csillagjegy, akik életében nagyon fontos hét kezdődik most a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy készüljön, mert rendkívüli periódus következik most a számukra a horoszkóp szerint.

2023. június 17., 20:07

Szerző:

A nyári napforduló hete következik, és a jövő heti horoszkóp azt írja, hogy ezek a napok különösen fontos eseményeket hoznak majd 3 csillagjegy szülötteinek életében. A következő csillagjegyekről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy személyes kapcsolata tekintetében lesz kritikus időszak, igazi vízválasztó ez a hét. Egy új korszak kezdődik most, és nagy részben önön múlik, hogy ez a bizonyos kapcsolat miként definiálódik újra. Nagy részben, de nemcsak önön: hanem a másik személyen is. Mindkettejük számára rendkívül fontos, hogy őszinte és tiszta kommunikációval tegyék lehetővé, hogy a dolgok a lehető legjobb irányba mozduljanak el. Mert valamerre most mindenképpen el fognak mozdulni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió testi-lelki-szellemi egészsége szempontjából roppant fontos időszak most ez, a nyári napforduló periódusa! Kétszeresen jót tesz ebben az időszakban minden, ami jót tesz, ezért azon legyen, hogy gyógyítsa, építse önmagát, legyen kedves saját testéhez és lelkéhez egyaránt. Engedje el a stresszt és adjon engedélyt önmagának ahhoz, hogy jól legyen – meglátja, most igazán menni fog!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A héten több dolog is történik majd, ami miatt pozitív irányban változik majd meg az önértékelése, és az önismeretben is nagyot lép majd előre: egyik fontosabb, mint a másik! Gondolkodott már azon, hogy lehet, hogy amit ön nem szeret saját magában... más lehet, hogy pont azt szereti önben? Hát ha még nem jutott ez az eszébe, a jövő hét tele lesz ilyen kérdésekkel és válaszokkal egyaránt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)