3 csillagjegy, akik jó hírnek örülhetnek a hosszú hétvégén a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei tartsák nyitva a fülüket, mert jó hírt kapnak majd a horoszkóp szerint.

2022. október 28., 12:21

Szerző:

Egy hosszú hétvége önmagában is egy remek dolog, de a horoszkóp szerint az alábbi 3 csillagjegy szülötteinek egyébként is lesz okuk az örömre: jó hírt kapnak majd. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan jó hírt kap ezekben a napokban, amiről csak valamivel később bizonyosodik meg, hogy mennyire jó hír volt az a bizonyos hír. Elsőre talán nem merül fel önben, hogy ennek az értesülésnek egyáltalán örülni kéne, de aztán ahogy telik-múlik az idő, rá fog jönni, hogy ügyesen álcázott áldás volt ez az univerzum részéről önnek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan helyzetben kap majd jó hírt, amikor azonnal nem mutathatja ki örömét. Muszáj lesz majd uralkodnia magán, ami ugyanis az ön számára jó hír, az persze másnak nem feltétlenül az, illetve valami egyéb okból kell majd ezúttal magába fojtania egy időre az értesülés felett érzett érzelmeit.

Bak (12.22.–01.19.)

Az otthonával vagy a családjával kapcsolatos jó hír érkezik majd önhöz ezekben a napokban. A szívéhez igazán közel álló dologról-személyről lesz szó, ezért különösen nagy lesz az öröm.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Mix and Match Studio)