3 csillagjegy, akikre sokan irigykednek most a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei jó, ha tudják, hogy a horoszkóp szerint vannak irigyeik.

2023. május 10., 13:34

Szerző:

Ha kíváncsi arra, hogy önnek jelenleg vannak-e irigyei, akkor olvasson tovább, mert a heti horoszkóp szerint az alábbi 3 csillagjegy szülöttei most azok, akikre a legtöbben irigykednek.

Kos (03.21.–04.19.)

Ön az elmúlt időszakban sikerrel járt valamiben a munkahelyén, és ez váltotta ki az irigység érzését egy vagy több kollégájából. Szerencsére ők is tisztában vannak vele, hogy ez a meló így működik, és nem önt vádolják – egyedül arra vigyázzon, hogy továbbra se fitogtassa a sikerét, és így a dologból csak annyi lesz, hogy kollégáit akaratlanul is nagyobb szorgalomra, jobb teljesítményre ösztönözte, hiszen be szeretnék hozni önt, el szeretnék ők is érni, ami önnek összejött.

Rák (06.22.–07.22.)

Túl van most egy pénzügyileg nehezebb időszakon, sőt, úgy néz ki, hogy a héten hozzájut egy nagyobb összeghez. Ez sajnos azzal járhat, hogy másokból irigységet vált ki, de vigyázzon, mert ez elsősorban inkább csak azokra vonatkozik, akik nem tudják, ön min ment keresztül korábban. Ne legyen kétsége afelől, hogy aki valóban ismeri önt, az együtt örül önnel a szerencséjének.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rendkívül jó, bizalmas viszonyban van ön valakivel, akivel szemlátomást egy ideje remekül megértik egymást, jól kijönnek. Persze több ilyen személy is van, de a több jó kapcsolata közül csak egy az, ami valamiért szúrja valakinek a szemét. Ez az illető azt szeretné, hogy neki ugyanolyan jó kapcsolata legyen az ön bizalmasával, mint önnek – de persze tudja, hogy ön semmit nem tehet ezzel kapcsolatban, ezért titkolja negatív érzéseit, minden bizonnyal helyesen. Bár a szíve mélyén irigykedik önre, mégsem rosszakarója sem önnek, sem bizalmasának.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp