3 csillagjegy, akiknek még tartogat meglepetést ez a hosszú hétvége

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, amelynek szülötteit nem kis meglepetéssel hökkenti meg a hosszú hétvége.

2022. június 5., 00:07

Szerző:

A hosszú hétvége közepénél járunk, de a következő 3 csillagjegy szülöttei számára még hátravan a java! Őket váratlan eseményekkel lepi meg az élet még mielőtt a munkát újra kéne kezdeni – mutatjuk, kikről van szó. Ne felejtse, a 168.hu-n minden nap friss horoszkóp-összeállítást talál, ezért várjuk önt holnap is!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy különleges találkozásra számítsanak a kosok még a hosszú hétvége hátralevő részében: meg fognak lepődni, kivel hozza össze őket a sors! Egy olyan emberrel, akiről már hallott korábban, de eddig még nem találkoztak, vagy legalábbis nem beszélgettek, az is lehet, hogy egy híresség lesz az illető.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy munkával vagy egyik kollégájával kapcsolatos újdonság jut a tudomására, ami már csak azért is meglepő, mert erről pont nem egy munkanapon szerez tudomást. Azért ha tud, szentelje a hosszú hétvége pihenésre szánt perceit valóban a pihenésnek.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy nem várt siker fogja önt meglepni még ezen a hétvégén: néha érdemes olyasmiket is kipróbálni, amiknek sikerében a lelkünk mélyén nem igazán bízunk, mert hátha... Nos, most pont egy ilyen meglepi várja önt – amiről nem gondolta volna, azt most be fog jönni!

Még több horoszkóp:

Havi horoszkóp, 2022. június: íme, mire számítson a nyár első hónapján

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, aki most különösen figyeljen teste-lelke jóllétére

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknél pénz áll a házhoz júniusban

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp