3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei számára egy beszélgetés formájában ígér meghatározó élményt a horoszkóp.

2022. augusztus 9., 13:22

Szerző:

Friss horoszkóp-összeállításunkban azt a 3 csillagjegyet mutatjuk, amelynek szülötteit egy fontos beszélgetés várja az elkövetkezendő napokban-hetekben. Az ön csillagjegye ott van a 3 között? Ha nem, akkor is várjuk vissza önt a 168.hu-ra, ahol minden nap elolvashatja az aznapi horoszkópját.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülötteire egy olyan beszélgetés vár, amelyben a másik fél egy olyan személy lesz, aki ön felett áll korban és/vagy rangban-státuszban. Nem könnyű ilyen helyzetben jól viselkedni, de ezúttal magabiztosan meg fogja találni a megfelelő hangot: erre szükség is lesz, mivel ez az illető önt érintő döntést hoz majd a jövőben.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy régóta húzódó félreértés, neheztelés vagy konfliktus végére kerül végre valahára pont ön és egy önhöz közel álló személy között a most következő napokban-hetekben. Eljön az alkalom, amikor meg tudják beszélni azt a dolgot, ami eddig rengeteg problémát okozott. Ha felismeri, hogy eljött az alkalom, ne várjon, ne halogassa, tegye meg bátran ön az első lépést, nyisson ön a másik felé!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A közeljövőben valaki kiönti majd az ön számára a szívét. Szinte sokkoló lesz az illető őszintesége, illetve nagy meglepetést okozhat majd, ami elhangzik. Bármilyen nagy is a hordereje az információnak, ami elhangzik, nem adhatja majd tovább a dolgot, legalábbis jó ideig nem. Viszonozza az illető őszinteségét kedvességgel és megértéssel, valamint, ha kérdése van beszélgetőpartnerével, hasonló őszinteséggel adjon választ vagy tanácsot!

Még több horoszkóp

Íme a mai (keddi) napi horoszkóp

Egészséghoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek gyógyulást, egyensúlyt hoz ez a hét

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek hatalmas szerencséjük lesz a héten

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)

Horoszkóp