Egészséghoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek gyógyulást, egyensúlyt hoz ez a hét

Jó híreket hoz a horoszkóp a testi-lelki egészségről és jóllétről a következő 3 csillagjegyben születettek számára.

2022. augusztus 8., 13:47

Szerző:

3 csillagjegy szülöttei számára az egészséghoroszkóp biztató hírekkel szolgál augusztus második hetére. Alább mutatjuk, hogy melyik 3 csillagjegyről van szó, de ha az öné nincs közöttük, akkor se csüggedjen, minden nap várjuk vissza a 168.hu-ra friss napi horoszkóppal és más asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kosok számára akkor telik a legjobban ez a hét, ha a pihenésről és a feltöltődésről szól. Lehet, hogy azt fogja tapasztalni, hogy a fizikai energiának némiképpen szűkében van, de a szellemi energiában mindenképpen bővelkedni fog – ez áll most az ön rendelkezésére önmaga gyógyítására. A legjobban teszi, ha mindezt egy kis finom, nem túlságosan megerőltető mozgással egészíti ki, mint például séta-kirándulás vagy jóga.

Rák (06.22.–07.22.)

Különösen alkalmas ez a hét a gyógyulásra és a megtisztulásra a Rákok számára, ezért egy kis önmegtartóztatás és tisztítókúra hosszan tartó eredményeket hozhat, ha most kezd neki. Próbálja kerülni a húst és a tejtermékeket, és fogyasszon lehetőség szerint minél több friss és nyers zöldséget-gyümölcsöt, és a szervezetében felgyülemlett mérgek a szokásosnál gyorsabban ki fognak ürülni a szervezetéből. Drasztikus életmódváltásra nincs is most feltétlenül szüksége (bár minél többet tesz az egészségéért, annál jobb), már néhány kisebb lépés is sokat számít, ha a jó irányban indul el!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegy szülöttei számára a feltöltődésről, gyógyulásról, az egyensúly megtalálásáról szól majd ez a hét. Egyetlen veszély leselkedik önre ebből a szempontból: ugyanazok a lelki vagy testi problémák fordulhatnak elő önnél is, mint a szüleinél. Amennyiben sikeresen el tudja kerülni, hogy ugyanazok a bajok jelentkezzenek az ön életében, amik a szüleinél előfordultak, formába és egyensúlyba tudja magát hozni.

Még több horoszkóp

Íme a mai (hétfői) napi horoszkóp

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek hatalmas szerencséjük lesz a következő héten

3 csillagjegynek pénzesőt ígér a pénzhoroszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock/Anna Tamila)

 

Horoszkóp