Napi horoszkóp, 2022. augusztus 8.: A Kos megharagszik egy barátjára, a Mérleg rossz hírt kaphat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 7., 20:00

Szerző:

Nézze meg a napi horoszkópját most is!  Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a hétfőre az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Csúnyán felhúzza magát egy barátja viselkedésén. Kijelenthetjük, hogy kifejezetten rosszul indul a hétfő önnek. Kicsit nyugodjon meg és vonuljon el, ha úgy érzi, hogy nincs a toppon, de feleslegesen ne veszekedjen másokkal. Holnap lehet, hogy teljesen másképp fog látni mindent...

Bika (04.20.–05.20.)

A csodálatos hétvége után semmi kedve hétfőn munkába állni. Ne legyen ennyire negatív, mert hamarosan eljön a szakmai siker, ha a felettese továbbra is azt látja, hogy tényleg mindent belead. Még egy kicsit legyen lelkesebb és mindjárt jön a várva várt jutalom is!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Változást szeretne az életében, de nem tudja pontosan megfogalmazni, hogy mire lenne szüksége. Használja ki a mai napot arra, hogy elmerül a gondolataiban és kitalálja, hogy mi az, ami igazán boldoggá teszi. Ha nem tudja, beszéljen egy barátjával, aki jó tanácsokkal láthatja el!

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteg teendője lesz és úgy érzi egy perc pihenője sincs. A legjobb lesz, ha egy kicsit átalakítja a napirendjét és beiktat kisebb szüneteket, ahol lesz ideje egy picit feltöltődni. Fontos, hogy megjegyezze, nem lehetünk robotok, néha meg kell állni egy kicsit. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ne hagyja, hogy a szerelmi élete bezavarjon ma! Akár vitáról, akár szerelmes üzenetekről van szó, elterelheti a figyelmét, pedig ma fontos, hogy koncentrált és hatékony legyen a munkahelyén. Sok minden múlhat a mai hozzáállásán...

Szűz (08.23.–09.22.)

Csúnya vitába keveredhet egy ismerősével, de az igazság az, hogy egyikük sem akar engedni az igazából. Talán a legjobb az lesz, ha egy időre jegelik a témát, mert amíg nem látják be, hogy nem tökéletesek, nem fogják megtalálni a megoldást sem...

Mérleg (09.23 - 10.22)

Eddig úgy érezte, hogy most minden sínen van, amikor hirtelen olyan hírt kap, ami felborít mindent. Várja ki a végét, hamar ki fog derülni, hogy annyira mégsem súlyos a helyzet és természetesen nincs egyedül, a barátaira és a családjára mindenben számíthat. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Amikor már pont azt gondolta, hogy nincs megoldás az anyagi problémájára, érkezik a segítség. Ráadásul a lehető legjobb és legbiztonságosabb irányból. Ne gyanakodjon, ne kérdezősködjön, egyszerűen fogadja el! Közben pedig vigyázzon, hogy innen már tényleg csak felfelé haladjon!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nagyon hatékonyan tud ma haladni a feladataival és tényleg semmi nem lesz, ami kizökkentheti ebből az állapotából. Próbáljon mindennap ilyen pozitív hozzáállással felkelni és hamarosan a környezete is észre fogja venni a változást önben és a munkájában egyaránt.

Bak (12.22.–01.19.)

Fontos, hogy kibeszélje magából a problémákat, de az nem mindegy, hogy kivel! Olyan személyt válasszon, aki teljesen semleges a témát illetően. Arra pedig szintén szánjon időt, hogy magában is átgondolja, hogy mit szeretne pontosan. Ne feledkezzen el saját magáról sosem!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A kollégáival ma nagyon versengő kedvükben vannak. A kérdés már csak az, hogy ez tényleg megéri, vagy akkor érnének el igazán jó eredményeket, ha összefognának és együtt ötletelnének. Fontos átgondolni azt is, hogy a főnökük, melyik opciónak örülne jobban.

Halak (02.19.–03.20.)

Egész nap a párján jár az esze, vagy mert vitatkoztak, vagy pont azért, mert most annyira egy hullámhosszon vannak és egymásra találtak. Egy biztos, hogy a munkájára nem tud majd koncentrálni megfelelően. Este lesz idejük egymással foglalkozni!

Még több horoszkóp

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek hatalmas szerencséjük lesz a következő héten

3 csillagjegynek pénzesőt ígér a pénzhoroszkóp

Karrier horoszkóp: 3 csillagjegy, akikre hamarosan szakmai sikerek várnak

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp