3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár még a héten a horoszkóp szerint

A horoszkóp azt jelzi előre, hogy a következő 3 csillagjegyben születettek egy fontos beszélgetés részesei lesznek hamarosan.

2022. október 18., 12:50

Szerző:

Meghatározó élménye lesz a következő 3 csillagjegy szülötteinek, méghozzá egy fontos beszélgetés formájában – ígéri az eheti horoszkóp. Hogy melyik 3 csillagjegyről és hogy milyen beszélgetésről van szó, azt alább találja.

Bika (04.20.–05.20.)

A munkahelyén sok változást hozhat, ha a héten bevállal egy keménynek ígérkező beszélgetést egy kollégájával vagy ügyfelével. De vigyázzon, készüljön fel előre tisztességesen a beszélgetésre, és törekedjen végig a tárgyilagosságra! Ettől még persze hasznos lehet, ha az érzelmeit is kommunikálja, de kommunikálja őket elsősorban szavakkal, ne hangnemmel, és főleg ne hangerővel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Most valószínűleg még nem tudja, illetve nem is számít rá, hogy egy önhöz közel álló személy különleges helyzetbe került. A héten azonban lesz egy beszélgetés, amiben híreket kap a váratlan szituációról – lehet, hogy a helyzet önre is kihatással lesz, ezért figyeljen, legyen nyitott és empatikus!

Bak (12.22.–01.19.)

Régóta/sokáig gondolkodik azon, hogy megszólítson-e egy idegent, akit legfeljebb látásból ismert eddig. Itt az alkalom, hogy összeszedje a bátorságát – igaz, utólag már ön se fogja érteni, hogy ehhez miért kellett bátorság. Amennyiben összejön a beszélgetés, fontos dolgokat tudhat meg az illetőtől.

(Kiemelt kép: Shutterstock/savageultralight)