Pataky Attila komoly fejmosást adott az ittasan balesetező Edda-dobosnak

Hetényi Zoltán a hétvégén két sör után törte totálkárosra az autóját; a balesetet kisebb sérülésekkel megúszta.

2021. május 31., 10:55

Szerző:

Az Edda Művek dobosa, Hetényi Zoltán egy buliból tartott hazafele hétvégén, amikor totálkárosra törte az autóját, ám a zenész kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A zenész elmondta, a helyszínen megfújatták vele a szondát, ami elszíneződött, majd beszállítottak véralkoholszint-vizsgálatra. Az eredmény ismeretében döntik el, hogy bevonják-e a vezetői engedélyét. A BRFK járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Pataky Attila, az Edda frontembere és vezetője a Borstól értesült a balesetről. A lapnak nyilatkozva elmondta, a dobosának intézett egy komoly fejmosást, amely során elmondta neki, hogy viselnie kell a következményeket. Hozzátette: természetesen örülök, hogy nem esett baja, hiszen egy autó pótolható, de az élet nem – ismertette álláspontját az énekes. „Az a minimum, hogy Zoli magának intézi az új kocsiját. Van pénze, tud újat venni” – fejezte be az előadóművész.

(Kiemelt kép: MTVA | Zih Zsolt)

A gombák az élővilág harmadik legnépesebb országát alkotják, de alapvetően a másik kettő lakóira", az állatokra és a növényekre is hasonlítanak kissé amellett, hogy egyedi szerveződésű élőlények. 

Az elmúlt évtizedek technikai forradalma életünk szinte minden területén újítások olyan sorát hozta, amelyek könnyebbé és gazdaságosabbá teszik mindennapjainkat. A folyamatos fejlesztések természetesen az építőipart is komolyan érintették. Az innovációk az építőanyagok esetében is látványos eredményeket hoztak. Ezeknek a termékeknek a beépítéséhez ugyanakkor friss szaktudásra van szükség, ha maximálisan ki akarjuk használni a termékek adottságait. Ha nem az előírásoknak megfelelően vannak beépítve, előnyös tulajdonságaik csökkenhetnek, sőt, akár el is veszhetnek. A Wienerberger éppen ezért indította útjára Mesterház Programját, hogy a házépítőknek segítsenek elkerülni a kivitelezés során gyakran elkövetett hibákat.