Betiltják a szexet a népszerű applikációban

A befektetők vették rá erre az OnlyFanst.

2021. augusztus 20., 09:04

Szerző:

Októbertől betiltja a szexuális tartalmakat a felületén az OnlyFans, írja a CNN. A platform a döntést azután hozta meg, hogy a banki és pénzügyi partnerei jelezték, szeretnék ha új közösségi irányelveket dolgoznának ki, amelyek tiltanák a szexuális tartalmakat. A döntés azért is meglepő, mert az OnlyFans egyértelműen az első számú felület ma már, ha felnőtt tartalomról van szó, és a pandémiás időszak egyik legnagyobb online sikersztorija. Rengeteg alkotó készít szexuális vagy egyenesen pornográf tartalmakat az OnlyFansen, amit fizetéssel lehet elérni. A felületen fizethetünk live streamért, privát üzenetekért, videókért, előfizetésért, de simán csak „borravalót” is lehet adni, ha tetszik valakinek a tartalom.

Alapvetően a felületet azért hozták létre, hogy fotósok, zenészek, sminkesek, színészek és más alkotók bevételhez tudjanak jutni, de az elmúlt években megjelentek a szexmunkások és olyan influenszerek a felületen, akik itt árulták magukról a saját szexuális felvételeiket. Az OnlyFans azt ígéri, hogy meztelenkedni a jövőben is lehet majd, de csak úgy, ha az nem sérti az új irányelveiket. A részleteket a következő napokban tisztázzák, de azt elmondták, hogy a jövőben is tiltják az szexuálisan erőszakos, durva tartalmakat, ahogy az eszkortozást, a szexkereskedelmet és a prostitúciót is.

(Kiemelt kép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Valaha a baseball sapkák kifejezetten férfias viseletnek számítottak, azonban ez már megváltozott, ugyanis számtalan kifejezetten hölgyek számára készült darabot fellelhetünk a piaci kínálatban. Ráadásul mára az uniszex viseletek is egyre népszerűbbé váltak a szebbik nem képviselőinek köreiben, így tehát a baseball sapkák is szépen lassan beszivárogtak az aktuális trendekbe. Hogyan viselhetjük tehát ezeket nőként, hogy valóban stílusos megjelentést kapjunk általuk?

Amikor lakást vagy házat keresünk, nem csak a válogatásba fektetett energia, a felújítás miatti izgalom, vagy épp a költözés lebonyolításának logisztikája, amely nagy feladatot ró ránk. Hanem maga a felelősség is, hogy a következő évekre, évtizedekre választunk otthont maguknak. Éppen ezért az ideális élettér keresését megfelelő tájékozódás után tanácsos elkezdeni. Nézzük, mire érdemes figyelnünk!

A szeptember beköszöntével ismét kitárják kapuikat az iskolák, ez pedig a szülők számára több fronton is kihívást jelent. A szükséges tankönyvek és íróeszközök beszerzése mellett a gyerek étkeztetését is meg kell tervezni, ilyenkor pedig felmerül a kérdés: fizessünk menzát, vagy inkább készítsünk minden nap szendvicset számára? Alábbi cikkünkben a menzás étkeztetés és az otthonról biztosított fogások előnyeinek is utánajárunk, hogy megkönnyítsük a döntést!

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó, ami a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórónak köszönhetően jelzi érkezésünket az állatvilágnak. A fejlesztők egy mégis bekövetkezett vad által okozott baleset esetén a keletkezett kárt öt munkanapon belül megtérítik ügyfeleiknek egymillió forintig.