Nyelvtanulás, ahogy mindig is megálmodtuk

Ma már illik legalább két világnyelven beszélni, de sem időnk, sem energiánk arra,hogy drága nyelvórákon biflázzuk a nyelvtant,magoljuk a szavakat egy-egy fárasztó munkanap után. Bizonyára többen, többször nekiláttak már, de kedvüket szegte a kezdeti sikertelenség.

2010. november 24., 19:05

Minimális időráfordítás

Nos, a biztos segítség megérkezett. Ivo Toman, cseh mérnök pszichológiai ismereteire hagyatkozva, egy nagyon egyszerű és kézenfekvő mechanizmust hívott segítségül, amikor kidolgozta a könnyű, játékos és élvezetes nyelvtanulás forradalmi módszerét.


Így bárki könnyedén megtanulhat egy nyelvet, minimális időráfordítással elsajátítva egyúttal az adott nyelvi mechanizmust és gondolkodási struktúrát. Ez a folyamat ideális azok számára, akiknek nincs idejük intenzív „tudatos“ tanulásra.

A módszer a gyermeki tanulásfolyamatra épül

Az oktatócsomag piros CD-i a passzív tanulási folyamatot szolgálják. Bárhol, bármikor lejátszhatók, nem kell különösebben figyelnünk az elhangzó szövegre. Állandó, tudattalan hallgatásukkal ösztönösen sajátítunk el fogalmakat, egy új gondolkodásmódot, egy új nyelvi struktúrát.

Az aktív tanulást a kék CD-k és a nyelvkönyv támogatják. Ez az aktív szakasz mindössze 15-20 percet vesz igénybe alkalmanként. Ebben a tanulási folyamatban a CD-k két különböző hangzású idegen nyelven rögzített, magyarul is hallható kifejezéseit hallgatjuk és olvashatjuk a nyelvkönyvben rögzített, magyarul is olvasható szövegrészeit. E két szakasz úgy kapcsolja össze a rövid és hosszú távú memóriában való rögzülést, hogy nem kell magolnunk, szótáraznunk és nyelvtani szerkezetek biflázásával bajlódnunk.

Forradalmi nyelvtanulás

A nyelvi programcsomag megjelenése hiánypótló vállalkozás. A módszer jelenleg angol és német nyelven kapható. Megjelent az angol 2. generációs karaoke-módszerrel, számítógéppel könnyített változata is. A szakemberek tapasztalata szerint a Taxus Learning® módszerével 8 hónap alatt használható nyelvtudás szerezhető, amely mintegy 4 ezer szavas szókincset, autentikus idegen nyelvi gondolkodásmódotad.

Bővebb információ:

www.taxus.hu; és info@taxus.hu.



TAXUS International Kft.
1184 Budapest, Lenkei u. 16.
Ingyenes zöld szám: 06 80 282 987
Mobil: 06 30 337 3053