Kitől kérünk kölcsön?

2015. június 19., 17:22

A Provident Pénzügyi Zrt. anyavállalatának nyolc országban végzett legújabb ügyfélkutatásából kiderül: a magyarok egyre megfontoltabban kezelik pénzügyeiket.

– Nőtt a megtakarítással rendelkezők aránya, s egyre többen tudják nehézség nélkül visszafizetni tartozásaikat. Ugyanakkor a válaszadók majdnem fele szerint pénzügyi oktatási programok segítségével a jövőben még megfontoltabban tudnák kezelni anyagi ügyeiket. Szorult helyzetben az európai átlagnál kisebb arányban fordulunk családtagjainkhoz kölcsönért, inkább a pénzintézeteket részesítjük előnyben, amelynek kiválasztásánál fontos számunkra a futamidő hossza, a hiteldíjmutató mértéke, de az ügyfelek megfelelő kiszolgálása is – mondta a 168 Órának Bodó Teodóra, a Provident Pénzügyi Zrt. kommunikációs vezetője.

Tényleg meghosszabbítható az élet a biohacking segítségével, vagy ez csak egy hangzatos áltudomány? Mikor özönlik el Magyarország utcáit a kiborgok és a transzhumánok? Már elérhetők az MVM Future Talks tudományos sorozat nagyköveteinek dokumentumfilmjei, amelyekben olyan neves tech innovátorok szólalnak meg  az „örök élet” lehetőségeiről, mint Giulia Enders, Teemu Arina, Ulbert István vagy  Joe Cohen.