Merevedési zavart okozhat a koronavírus a férfiaknál

Legalábbis egy amerikai férfi úgy véli, hogy a vírus visszafordíthatatlanul megrövidítette a férfiasságát.

2022. január 15., 21:09

Szerző:

Annak ellenére, hogy már több mint két éve a tudatunk előterében van, a COVID-19 szervezetünkre gyakorolt teljes hatását még mindig tanulmányozzák – írja az Euronews.

Míg a vírus kezdeti tünetei már jól ismertek, az új COVID-19 változatokkal kapcsolatos további tüneteket folyamatosan kutatják és dokumentálják. Az egyik ilyen eset hatalmas médiafigyelmet kapott, miszerint egy amerikai férfi, azt állítja, hogy csökkent a pénisze mérete illetve merevedési problémái vannak a fertőzés óta. 

A Covid-19 és a reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémák közötti kapcsolat egyelőre szürke terület, de néhány már elvégzett tanulmány előzetes összefüggéseket állapított meg a vírus és az olyan állapotok között, mint a merevedési zavar (erekciós diszfunkció - ED) –  írja az Euronews

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

Sikeresen indították el a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a Boeing CST-100 Starliner űrkapszuláját helyi idő szerint csütörtök este a floridai Cape Canaveral-i űrközpontból.

Bill Gates szerint tragikus, ha az összeesküvés-elméletek megakadályozzák, hogy az emberek megkapják a COVID-19 vakcinát. Egy lejáratott elmélet szerint Gates arra használja az oltóanyagokat, hogy helymeghatározó mikrochipeket ültessen az emberekbe. Gates nevetségesnek és bizarrnak nevezte az összeesküvés-elméletet.