Zsidró Tamást gyilkosnak nevezik egy vírusvideó vádjai alapján, íme a sztárfodrász válasza

Zsidró Tamást és Hajas Lászlót vádolja egy elkeseredett édesapa, szerinte ők felelősek lánya haláláért.

2022. január 18., 12:07

Szerző:

Tavaly októberben indult hódítóútjára egy álhír, ami szerint Hajas László és Zsidró Tamás felelősek egy fiatal fodrászlány haláláért – a sztorinak már olyan sokan bedőltek, hogy Zsidró Tamás kénytelen volt nyilatkozni az ügyben, hiszen van, aki gyilkosnak nevezi őt.

Vírusvideó is kering a Facebookon arról, hogy egy elkeseredett édesapa legidősebb lánya haláláról beszél. A történet szerint a lány „Ausztriában dolgozott a Hajas-Zsidró szalonban”. Modellként ment volna Londonba, de ezt már nem tehette meg, mert a 3. Moderna oltás után megbetegedett, és „a kórházban lélegeztetőn szétrobbant a tüdeje”. A videó szerint a munkáltató írta elő, hogy kötelező az oltás, ezért végső soron ők felelősek a lány haláláért.

A történetet olyan sokan elhitték, hogy Zsidró Tamás beszámolója szerint gyilkosozó kommentek is érkeztek a sztárfodrásznak a közösségi médiában.

„Rettentően sajnálom, hogy az úrnak meghalt a kislánya, de nekünk ehhez az ég világon semmi közünk sincs. Megszoktuk, mi közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet! Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon. Nagyon rossz érzés és szíven üt ez az egész, mert azt gondolom, sok éve pozitív szereplője vagyok a bulvárnak”

– nyilatkozta Zsidró Tamás a Story.hu-nak, és a híresség több érvet is felsorol, amikből egyértelmű, hogy a sztori ebben a verziójában egészen biztosan koholmány. A sztárfodrász azzal kezdi, hogy nincs szalonja Bécsben, Hajas Lászlóval közös szalonja pedig sehol sincs, de egyebek mellett kitér arra is, hogy egyik üzletében sem kötelező az oltás az alkalmazottaknak.

(Kiemelt kép: Zsidró Tamás Instagramja)