Zámbó Jimmy születésének évfordulója alkalmából Zámbó Krisztián megdöbbentő dolgot árult el apjáról

Zámbó Jimmy ma lenne 65 éves.

2023. január 20., 07:34

Szerző:

Zámbó Jimmy 1958. január 20-án született, a 2001-ben elhunyt énekes polgári neve Zámbó Imre volt. Születésének ma van a 65. évfordulója, aminek alkalmából három fia közül a legismertebb, Zámbó Krisztián nyilatkozott a Blikknek. A régi január huszadikákkal kapcsolatban azt meséli, édesapja kedvence a dobostorta volt, amit egyszer korona formájában készítettek el Zámbó Jimmynek.

Zámbó Krisztián szerint család az elmúlt bő két évtizedben sem hullott szét, hozzáteszi, hogy igaz, hogy Edittel ritkán beszélnek, de ha baj van, a család mindig összetart.

A médiaszemélyiség kiemeli, hogy az édesapja életét bemutató RTL-es sorozatban rengeteg a fikció, de összességében nagyon elégedett a végeredménnyel. A következőket mondja arról, miben különbözött az igazi Zámbó Jimmy A király című sorozat főszereplőjétől:

„édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen. Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán.”

Hozzáteszi, hogy ennek ellenére betalált nála a sorozat, azt minőséginek találja, a hetedik részen el is sírta magát.

Hogy igazából milyen volt édesapja, arról az alábbi felvételeket tette közzé Zámbó Krisztián legfrissebb posztjában.

Zámbó Krisztián édesanyjának szintén a héten volt a születésnapja, őróla a következő posztot jelentette meg legismertebb fia. A napokban egyébként Zámbó Krisztián öccse, Adrián is nyilatkozott.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)