Zámbó Jimmy családja a dunaparti nyaraló után most ezt is eladja, döbbenetes áron – videó

Zámbó Jimmy családja 130 millió forintnyi bevételt remél az adásvételből.

2023. november 9., 08:20

Szerző:

Olyan másfél hónapja jött a hír, hogy eladó Zámbó Jimmy egykori hétvégi háza. Az ingatlan Ráckevén található, 75 négyzetméteres, közvetlenül a vízparton van, autóval nem megközelíthető, csak csónakkal, és a család 50 millió forintot kér érte.

Most a Blikk írja, hogy eladó Zámbó Jimmy egykori csepeli háza is, ez viszont már 130 millió, azaz pontosabban 129 900 000 forintba kerül. Mindez az Ingatlan.com-on található hirdetésből derül ki, ahol fotók is vannak a legendás énekes egykori otthonáról. A telek alapterülete 400 négyzetméter, a házé 200 négyzetméter, és az otthon 4 szobát tartalmaz.

„Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált”

– teszi egyértelművé a hirdetés, hogy ki lakott egykor ebben a részletgazdagon és eklektikusan berendezett házban.

Az ingatlanról a TV2 riportot készített, amit a Tények Pluszban lehetett megnézni, illetve fent van az interneten is, ezért ha önnek működik a TV2 weboldala, akkor ide kattintva tudja megtekinteni. A riportból mindenesetre kiderül, hogy az énekes fia, Zámbó Adrián szerint a család azért döntött az eladás mellett, mert mostanra csak ő és édesanyja éltek az ingatlanban, az pedig már túl nagy volt számukra. A család nem szeretné viszont, hogy egy olyan rajongó vásárolja meg tőlük a házat, nem szeretnék, hogy múzeumot csináljanak az énekes egykori otthonából.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)