Nem fogja elhinni, mit csinál Vlagyimir Putyin a szabadidejében

Nem csak a vadászat a hobbija Vlagyimir Putyinnak.

2022. július 14., 09:35

Szerző:

Meglepő dolog derült ki Vlagyimir Putyinról! Oroszország elnöke, aki már több mint négy hónapja tartja rettegésben a világot, miután elindította Oroszország Ukrajna elleni invázióját a zene szerelmese. Nos, még az is kiderült, hogy pontosan, milyen zenét hallgat. Az orosz elnök hatalmas Beatles rajongó. Sőt, a kedvenc dala az angol zenekartól a Yesterday - írja az unb.com.

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az oroszok a 1980-as években nem hallgathattak Beatles dalokat a moszkvai Vörös téren, de Vlagyimir Putyin korábban elárulta, hogy a tiltás ellenére rengetegen imádták a zenekart a Szovjetunióban. Sőt, az angol beatzenekar egyik tagja, Paul McCartney 2003-ban el is látogatott Oroszországba. A világsztár a moszkvai Vörös téren adott koncertet - írja a Farout magazine.

Amikor egy interjú során megkérdezték Vlagyimir Putyint, hogy fiatalkorában hallgatott-e Beatles dalokat érdekes választ adott:

„A zenéjük nagyon népszerű volt, mint a friss levegő, egy ablak a kinti világra”

- mondta az orosz elnök néhány évvel ezelőtt, aki talán akkor még inkább a békét támogatta.

Íme, Putyin és Paul McCartney közös fotói: 

A Beatles volt a popzene egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb zenekara. Több eladási rekordot is megdöntöttek. A Yesterday című daluk a modern kori zenetörténet legtöbbször feldolgozott dala (több mint 3000 változata létezik). Egyik legismertebb daluk a békével kapcsolatban az All You Need is Love. 1970-ben feloszlottak. A zenekar énekesét, John Lennont 1980-ban gyilkolta meg egy őrült rajongó. Lennon a dalaiban többségében a békéről és a szeretetről énekelt. 

Még több hír Vlagyimir Putyinnal kapcsolatban

Vlagyimir Putyin ezért nem örül, hogy a szeretője megint terhes

Ők azok a nők, akik gyereket szültek Vlagyimir Putyinnak

Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

(Kiemelt kép: AFP)