Putyin kivégzését követeli Hollywood egyik legnagyobb sztárja

Roppant kemény szavak egy elkeseredett kirohanásban.

2022. március 29., 11:07

Szerző:

Joe Biden amerikai elnök többször is elítélően fogalmazott Vlagyimir Putyinnal kapcsolatban: háborús bűnösnek, majd hentesnek nevezte az orosz elnököt az orosz-ukrán háború eseményei miatt.

Most akadt valaki Hollywood leghíresebb legendái között, aki úgy érzi, Biden nem fogalmazott elég erősen. Cher az, aki keddi tweetjében egyenesen Vlagyimir Putyin kivégzését követeli.

 

„Végignézzük, ahogy Putyin próbálja elpusztítani Ukrajnát bosszúból, pont úgy, ahogy Róma elpusztította Karthágót. Putyin színtiszta gonosz, és én továbbmennék annál, amit Joe mondott. Putyint ki kéne végezni azért, hogy próbálja megsemmisíteni Ukrajnát, és brutálisan lebombáz, éheztet, megnyomorít és meggyilkol férfiakat, nőket, ártatlan gyerekeket és csecsemőket. Végignézhetjük tétlenül, miközben Putyin elpusztítja Ukrajnát, és bátor férfiak és nők harcolnak túlerővel szemben? Ukrajna számára nincs második lehetőség, nincs »mi lenne, ha«, csak azonnali segítség van. Akik nem haltak meg, azok számára élethosszig poszttraumás stressz, és az örök elveszettség érzése. Özvegyek, gyerekek, árvák sosem fogják megismerni a békét. Sose higgy Oroszországnak”

– írja a 75 éves énekes-színésznő az őrá jellemző sajátos stílusban az alábbi posztban.

Cher korábban arról írt a Twitteren, hogy a háború mellett személyes problémákkal is küzd, ezért nincs most jól, ez az időszak rendkívül nehéz számára. A díva később hozzátette, hogy be szeretne fogadni ukrán menekülteket az otthonába.

Még több Putyinról

Tóth Vera is kritizálta Vlagyimir Putyint, ő ilyen durva gyalázásokat kapott érte

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

(Kiemelt kép: Shutterstock/Gil Corzo)