Cher is döntött: befogad ukrán menekülteket luxusotthonába

Nemes felajánlást tett a közösségi-oldalán Cher az orosz-ukrán háború miatt. 

2022. március 18., 14:08

Szerző:

Cher úgy döntött, hogy ő is készen áll befogadni az otthonába azokat az ukrán családokat, akiknek a háború miatt menekülniük kellett a hazájukból. A 75 éves színész-énekesnő a Twitteren tette közzé a felhívást.

„Szeretnék befogadni ukrán családokat az otthonomba. Biztonságban lennének és törődnénk velük. Sok olyan embernek, aki olyan helyzetben van, mint én vagyok meg kell tennie, ami tőle telik. Ha én lennék egyedül, vagy a gyerekeimmel és traumatizáltak lennénk remélném, hogy egy olyan ember, mint én vigyázna ránk”

– írta a posztjában Cher.

A világsztár egyébként a szabadidejét Los Angelesben található malibui kastélyában tölti. Cher a gyönyörű ingatlant a 90-es évek végén vásárolta meg másfél millió dollárért. Az ingatlant a díva saját stílusára formálta, így az olasz reneszánsz köszön vissza az otthonáról is. A kastély a Csendes-óceánra néző magas sziklafalon található, így az otthon szinte minden szobájából kilátás nyílik az óceánra. A ház körül több veranda is található, valamint egy óriás medence is. Emellett teniszpálya és vendégház is van a birtokon. Cher állomotthonáról ide kattintva láthat fotókat. 

Ezeket se hagyja ki!

Cher nincs jól, aggasztó üzenetet posztolt

Párra talált a Cher által megmentett magányos elefánt

(Kiemelt kép: AFP)