Vitray Tamás új felesége elmesélte élete történetét: A két gyerekem két apától született

Vitray Tamás felesége, Vitray-Ivens Éva második férje elvesztéséről is beszélt.

2024. március 11., 07:46

Szerző:

Újabb részleteket közöl a Story.hu abból az interjúból, amit Vitray Tamás tévés legendával, és újdonsült feleségével, Vitray-Ivens Évával készítettek. Íme a pár a lap egyik februári címlapján, abból a számból, ami még csak közölte, hogy összeházasodtak.

És utána, amikor interjút is adtak, még egyszer címlapra kerültek, ezzel a fotóval.

A most közölt részletekből kiderül többek között, hogy amikor Vitray Tamás és Vitray-Ivens Éva összeismerkedtek, a későbbi feleség még két gyermekével élt, akik azonban azóta kirepültek a családi fészekből. Így beszél róluk az operaénekesnő:

„ami a korábbi életemet illeti, a két gyerekem két apától született. A második férjem hirtelen meghalt, és én ott maradtam a két gyerekkel. Nagyon nehéz volt, összeomlottam, olyannyira, hogy az énekléssel is fel kellett hagynom. Aztán volt egy hosszabb kapcsolatom, aminek már régen vége volt, amikor Tamás és köztem komolyra fordultak a dolgok. Természetesen, mint mindig, először a gyerekeimet avattam be. Ezúttal is megkérdeztem tőlük, mit szólnak az érzéseimhez Tamást illetően. Azt mondták, a legfontosabb nekik, hogy boldog legyek. Amikor az embernek meghal a férje, és ott marad két gyerekkel, és áll a lábán, azt mondják rá, micsoda erős nő. De én már nem akartam erős nő lenni, csak szerelmes, boldog és jó feleség. Hogy az lehessek, amire igazán teremtettek, ízig-vérig nő. A férjem számomra a tökéletes férfi, szerelmes vagyok.”

Vitrayék a Story-n kívül az RTL-nek is nyilatkoztak a Fókusz című műsor számára. Ebben Vitray Tamás így meséli el megismerkedésük történetét:

„nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban.... Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!”

Ehhez Vitray-Ivens Éva a következőket teszi hozzá az alább megtekinthető videóban:

„Amikor Tamás ideköltözött, 2019-ben, én már itt laktam, és itt találkoztunk, bár ismertük egymást több mint 35 éve. Találkoztunk fogadásokon, előadásokon... távolról követtük egymást. Rajta nőttem fel, mint mindenki ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk.”

Nézze vissza az interjút a play gombra kattintva!

(Kiemelt kép: Vitrayék YouTube-csatornája)