Visszatér a Győzike Show: sejti már, hogy melyik csatornán lesz látható?

A Győzike Show annak idején az RTL-en ment, de Gáspár Győző ugye már nem ennél a csatornánál van.

2024. április 23., 11:34

Szerző:

2005-ben indult a Győzike Show az RTL-en és 105 epizóddal később 2010-ben ért véget. Emlékeztetőül itt egy jelenet, amit a YouTube megőrzött az utókornak.

Ma a Blikk írta meg elsőként, hogy 14 év után újraindul a Győzike Show, azaz Gáspár Győző és Bea életét megint egy realityben követhetjük majd nyomon a képernyőn. Az adásnak a Fidesz mellett kampányoló, vagy legalábbis a kormányt nem kritizáló sztárok otthona, a TV2 ad majd helyet. A csatorna egy közleményt is eljuttatott a Blikknek, amiben a következők állnak:

„a TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben”

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Gáspár házaspárral együtt a lányaik, Virág és Evelin is feltűnnek-e majd a programban. Szintén kérdés, hogy Gáspár Győző továbbra is küzd-e mentális problémákkal, és ha igen, akkor ezek mennyire fognak majd megmutatkozni a forgatás során.

A nemrégiben Brüsszelben járt médiaszemélyiség 2021-ben beszélt először arról, hogy nagyon rossz mentális állapotban van. Az év őszén kórházba került egy súlyos rosszullétet követően, majd onnan zárt osztályra szállították, ahol két hónapot töltött. Kiderült, paranoid személyiség– és bipoláris zavarral, illetve pánikbetegséggel küzd, ami miatt depresszió is kialakult nála. A zenész arról is vallott, hogy kétszer megpróbált véget vetni az életének.

A kezelés után úgy tűnt, Gáspár Győző sokkal jobban érzi magát, ám a Fókusznak pár hónappal később adott riportjából az derült ki, hogy ismét mélypontra került. A fellépéseit és a tévés felvételeket sorra mondja le, az is előfordult, hogy egész nap nem volt képes kikelni az ágyból.

„Olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni, és akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt. Kétszer nekimentem annak, hogy megcsinálom az öngyilkosságot... visszagondolva, nem kellett volna. De annyira erősen uralkodott bennem az, hogy nem bírom tovább, feladom az életemet, hogy majdnem sikerült”

– mondta az énekes, hozzátéve, hogy gyakran gondolkozik azon, „miért jó élni, mi jó az életben”. Akkoriban tízféle gyógyszert szedett a betegségeire, antidepresszánsokat, nyugtatót és altatót is. 

„Sose gondoltam volna, hogy ilyen nagy árat fizetek azért, hogy Gáspár Győző legyek!”

– mondja a showman az alábbi videóban. Remélhetőleg azóta már javult az állapota, mert ebből a helyzetből nem készülne túl vidám reality a TV2-nek.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)