Vilmos herceg és Katalin hercegné most el fog tűnni egy időre

A brit trónörökös, Vilmos herceg, valamint felesége, Katalin hercegné most egy ideig nem szerepel majd a nyilvánosság előtt. Íme az oka.

2022. október 18., 14:27

Szerző:

Mindig sokat hallunk a brit királyi családról, II. Erzsébet platina-jubileuma és halála kapcsán idén különösen – az újabban meglepően máshogy viselkedő Vilmos herceg és Katalin hercegné azonban most egy időre el fog tűnni a hírekből.

Nem egy hosszú időszakra kell gondolni, de most kezdődik a hercegi pár három gyermeke, György, Sarolta és Lajos számára az őszi szünet. A People magazin azt írja, hogy a szülők felszabadították magukat erre az időszakra, nem fognak nyilvánosan szerepelni vagy kötelezettséget vállalni, hogy a gyerekekkel lehessenek.

A három kis herceget pont szeptember 8-án íratták be az új sulijukba, a Lambrookba. A sors úgy hozta, hogy dédnagyanyjuk ugyanezen a napon hunyt el, így az azóta eltelt másfél hónap különösen szomorú és nehéz volt a család számára. A 9 éves György hercegről az a hír röppent fel, hogy a suliban egy vita lerendezése érdekében a következőt találta mondani:

„az apám lesz a király, így jobb, ha vigyázol!”

Szóval biztosan mindenkinek jót fog tenni egy kis közös pihenés.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)