Íme a videó, ami Alec Baldwinről a halálos lövés eldördülésekor készült

Most adta ki a videókat a rendőrség a Rust című film tragikus forgatásáról, arról, ahogy Alec Baldwin a pisztoly elsütését gyakorolja.

2022. április 26., 11:27

Szerző:

Tavaly októberben volt, hogy a Rust című film forgatása során Alec Baldwin elsütött egy kellékfegyvert, amely Halyna Hutchins operatőrnő halálát okozta, valamint megsérült a rendező, Joel Souza is. Nemrég lezárult a vizsgálat az ügyben, és a hatóságok arra jutottak, hogy a filmért felelős produkciós cég nem tartotta be a lőfegyver-biztonsági eljárásokat a forgatás során, valamint ezáltal egyértelmű közömbösséget tanúsítottak az alkalmazottak biztonsága iránt, így pénzbüntetést alkalmaztak.

A BBC friss tudósítása szerint ezen kívül nyilvánossá tettek egy felvételt, amin pontosan az látszik, ami a balesetet okozta: hogy Alec Balwdin gyakorolja a jelenetet, amiben előrántja a pisztolyt és elsüti a kamera felé. Íme.

Az alábbi videón az látható, amint Alec Baldwin először válaszol a hatóságok kérdéseire közvetlenül a baleset után, ha ide kattint, akkor pedig az egyik mentős testére erősített kamera megrázó felvételeit láthatja a Worldstar.com nevű oldalon arról, amint a sebesült operatőrnő életéért küzdenek.

(Kiemelt kép: Alec Baldwin Instagramja)