Sztárok az életemből: országosan ismert zenész lánya indít talkshow-t a TV2-n

A korábbi televíziós tapasztalattal nem rendelkező műsorvezetőnő TV2-es talkshow-jának címe az lesz: Sztárok az életemből.

2022. január 16., 10:14

Szerző:

Új talkshow indul a TV2-n Sztárok az életemből címmel, és a hírt azért jelentette be a Facebookján Mága Zoltán is, mert a műsorvezető az ő lánya, Mága Jennifer lesz.

„Exkluzív talkshow-t indít Jennifer lányom a TV2-n Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n. A Sztárok az életemből címmel induló, heti rendszerességgel jelentkező exkluzív műsor első adása vasárnap délben lesz látható a kereskedelmi csatornán”

– írja Mága Zoltán. A zenész-hegedűművész ízelítőt ad abból is, hogy a hetente egyszer jelentkező műsornak kik lesznek a vendégei. Szerepel majd egy olyan nemzetközi sztár is, aki idén újév napján szerepelt Mága Zoltán újévi koncertjén. A koncertről korábban Tóth Gabi ruhája kapcsán írtunk, kattintson ide összeállításunkért!

„A Sztárok az életemből címmel induló új műsor első vendége a világhírű amerikai énekesnő, Sheléa Frazier lesz, aki már többször is szerepelt a Budapesti Újévi Koncert színpadán, és többször adott már koncertet a Fehér Háztól, a Kennedy Centertől és a Carnegie Hall-tól a Grammy Múzeumig. [...] A heti rendszerességgel, 24 percben jelentkező műsor további vendége lesz majd Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba. Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior, Sümegi Eszter és Molnár Levente”

– sorolja a vendégeket Mága Zoltán. Mága Jennifer eddig nem műsorvezetőként, hanem elsősorban énekesnőként volt ismert, karácsonyi albuma aranylemez lett. Íme a vasárnaponként délben jelentkező műsor beharangozója.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárok az életemből)