Íme, milyen filmekre számíthatunk ma este a TV-ben

Mindannyiunkra ráfér a kikapcsolódás egy kellemes film társaságában.

2022. március 4., 15:06

Szerző:

A péntek esti kikapcsolódáshoz és stresszlevezetéshez nem is kell más, mint egy kellemes film ami alatt egy kicsit megfeledkezhetünk a gondjainkról. Szórakozásból péntek este sem lesz hiány, mert olyan filmek lesznek a TV-ben, mint a Csak a szerelem számít című romantikus vígjáték Pierce Brosnan főszereplésével, vagy a Zorro álarca, Antonio Banderassal és Catherine Zeta-Jones-al

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Viasat3, 21:00 

A drogbáró, Johnny Tapia jóvoltából egész Miami-t ellepi az ecstasy, Mike és Marcus, a zseniális zsaru páros pedig pont ezt próbálják megakadályozni. A bűnözők a jól jövedelmező üzlet érdekében senkit és semmit nem kímélnek. A fiúk tudta nélkül Syd, Marcus gyönyörű húga titkos-ügynökként az ügyön dolgozik, ám amikor eldurvulnak a dolgok és komoly bajba kerül, szüksége lesz a srácok segítségére.

Csak a szerelem számít

Super TV2, 22:00 

Ida, aki éppen felépülőben van súlyos betegségéből, amikor rajtakapja férjét egy fiatal nővel, amint éppen megcsalja őt. Lányuk, Astrid éppen Olaszországban készül férjhez menni, ezért odautazik Ida, ám még a reptéren belegabalyodik egy magányos özvegybe, Philip-be, aki nem mellesleg jól menő üzletember. Kiderül, hogy a férfi Astrid leendő férjének az apja, így együtt utaznak az esküvőre, ahol hamar megtalálják a közös hangot.

300

Film+, 21:00 

A vakmerő spártai király, Leonidasz az ősi papok, az ephoroszok jóslata és figyelmeztetése ellenére háborúra készül az életükre törő Xerxész, perzsa uralkodó tengernyi hada ellen. Mindössze 300 katonát tud összegyűjteni, akikkel a Thermopülai-szorosba vonul, ahol mit sem számít az elképesztő túlerő. A spártaiak hősiesen tartják magukat, az isteni Xerxész pedig szinte felrobban a dühtől, hiába küldi zsoldosait az ellenségre a birodalom minden tájáról. Leonidasz egyvalakivel azonban nem számolt…

Z világháború

Mozi+, 21:25 

Gerry Lane és családja araszol a csúcsforgalomban egy átlagosnak tűnő napon. Hirtelen egészen furcsa dolgok történnek, ugyanis az emberek egymásra támadnak. Hamarosan kiderül, hogy egy új vírus ütötte fel a fejét, amely harapás után terjed és zombivá változtatja az embereket. Gerry igyekszik mihamarabb biztonságba helyezni családját, majd engedve a zsarolásnak útnak indul, hogy kiderítse honnan ered a járvány és hogyan lehet megállítani.

Zorro álarca

Sony Movie Channel, 18:15 

A titokzatos Zorro, azaz Don Diego de la Vega hosszú éveken át harcolt a nép oldalán a spanyol elnyomás és a kormányzó, Don Rafael Montero ellen, ám Montero végül megfosztotta mindentől őt, ami valaha kedves volt számára. Feleségét megölte, lányát magához vette, őt pedig börtönbe zárta. Don Diego-nak húsz évvel később sikerül megszöknie, és egy véletlen folytán találkozik egy csirkefogóval, akiben meglátja a lehetőséget, hogy az új Zorro lehessen, és bosszút álljon Monteron mindenért.

A háború a filmvilágra is hatással van:

Több hollywoodi stúdió is feketelistára tette Oroszországot

Már mindenki tudja, ki volt a Paddington Maci ukrán hangja

(Kiemelt kép: Shutterstock)