5 izgalmas film szombat estére

Ezeket a filmeket kár lenne kihagyni!

2021. október 16., 13:44

Szerző:

Ha ma úgy döntött, nincs kedve kimozdulni, sokkal inkább lazítana a kanapén a távirányító és egy adag popcorn társaságában, mutatjuk hozzá a legmegfelelőbb filmeket.

Die Hard 3: Az élet mindig drága

TV2, 23:30

John McClane nyomozónak újra dolga akad, ezúttal egy korábbi ellenfele Hans Gruber testvére, Simon a rosszfiú. Simon a személyes bosszún túl a Nem York-i jegybankból a világ jelentős aranykészletét tervezi lenyúlni. Ehhez a rendőrség és az FBI figyelmét elterelő robbantásokat visz véghez a város különböző pontjain, eközben McClane-t is bábként rángatja. A hírhedt nyomozó azonban nem adja könnyen az életét, és újdonsült barátjával Zeus-szal mindent megtesznek, hogy megállítsák a rosszfiúkat.

A csajom apja ideges

Cool, 18:20

Simon mindent lazán, könnyedén vesz az életben, de most végre van valami, amit komolyan gondol. Barátnője, Theresa kezét szeretné megkérni, de még mielőtt megtenné, meg szeretné ismerni a lány családját, illetve leginkább az apját. Egy a bökkenő: a csaj otthon még meg sem említette, hogy fehér sráccal randizik. Egy lányos apának alapból nem szimpatikus egyik udvarló sem, de ebben az esetben ez hatványozottan igaz. Az apuka meg is van győződve róla, hogy Simon nem való az ő kislányához.

Éli könyve

Viasat 6, 21:00

A nukleáris apokalipszist követően harminc évvel, Éli nyugatra tart, hogy teljesíthesse küldetését, és egy mindennél értékesebb könyv van nála, a Biblia. A könyvet keresik többen is, van, aki még ölni is képes lenne érte. Legfőképp Carnegie az, aki ezzel szeretné kiterjeszteni hatalmát minden ember felett. Csapdába is csalja Élit, aki azonban meglép, de üldözőbe veszi mindenre elszánt csatlósai segítségével. Nem csak Éli élete, hanem az egész emberiségé forog kockán.

A kezdő

RTL 2, 18:30

Az esélyegyenlőség jegyében egy jól menő divatcéghez felveszik gyakornoknak a 70 éves Ben-t. A férfi a cég pörgős és öntörvényű vezérigazgató nője, Jules mellé kerül, és mint különböző temperamentumú emberek, nehéz megtűrniük a másikat. Ahogy telik az idő, kezdik megszokni és jobban megismerni egymást, és Ben már-már apaként segíti át Julest a nehézségeken.

Nekem 8

Film+, 18:50

Nick Beam elképesztően szerencsétlen pasas. Egy nap munka után korábban ér haza, és az ágyban találja a feleségét a főnökével, félreérthetetlen pozícióban. Nick el is megy otthonról, csak autókázik a semmibe, amikor megállítja Terrance, egy kisiklott életű tolvaj, és ki akarja rabolni. Nick, neki már minden mindegy alapon, nem rezel be támadójától, és elrabolja Terrance-t. A két balfék így együtt keveredik hihetetlen kalandokba.

(Kiemelt kép: Shutterstock)