5 szórakoztató film a TV-ből szombat estére, amik segítenek a kikapcsolódásban

Romantikával, akcióval és humorral teli lesz a szombat este.

2022. július 16., 15:37

Szerző:

A szombat este akkor a legjobb, ha azokkal tölthetjük, akikkel jól érezzük magunkat. Az együtt töltött időhöz tökéletes programot kínálnak ma estére a TV csatornák filmjei, amik között lesz romantikus vígjáték, mint a Valentin-nap Julia Robertsszel és Anne Hathawayjel, vagy zenés életrajzi film is, mint a Bohém rapszódia, amelyben végigmulathatjuk az estét Rami Malekkal, a Queen és Freddie Mercury legnagyobb slágereivel.

Valentin-nap

RTL 2, 18:25 

A Valentin-napot lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy biztos, a szerelem áll a középpontban. Új kapcsolatok születnek, eljegyzések, szakítások történnek, mások újra összejönnek. Reed, Morley, Julia, Holden, Harrison, Grace, Kara, Kate és a többiek tudnának erről mesélni, de inkább dőljön hátra és nézze meg, hogyan boldogulnak a szerelmi életükben az imént említettek.

Bohém rapszódia

Super TV2, 20:00 

A Bohém rapszódia című film a világhírű Queen együttes és frontembere, Freddie Mercury életét mutatja be. 1970-ben még reptéri csomagrakodóként dolgozott az akkor teljesen ismeretlen Farrokh Bulsara, majd egy koncerten találkozik későbbi együttese tagjaival. Ezt követően teljesen megváltozik az élete, Freddie Mercury néven szakmai és magánéleti válságokon keresztül meghódítja a világot elképesztő hangjával és színpadi jelenlétével.

A Minden6ó

Film+, 20:50 

A népszerű tévériporter, Bruce Nolan elégedetlen az életével és amikor besokall, elveszít mindent amit szeretett. Oda a munkája, a szerető barátnője eközben Bruce Istent hibáztatja a balsorsáért. Az Úr megjelenik Bruce előtt emberi alakban, és felajánlja neki csodás képességeit, amit Bruce el is fogad. A férfinek rá kell jönnie, hogy nem is olyan egyszerű mindenhatónak lenni, a saját életét pedig csakis ő képes helyrehozni.

Pompeji

Moziverzum, 21:00 

Időszámításunk szerint 79-ben járunk, a város éli jól megszokott életét, a gazdagok fényűző pompában élvezkednek, a szegény rabszolgák pedig az arénában szórakoztatják az elitet. Az emberek nincsenek felkészülve a Vezúv pusztító kitörésére, amely mindent és mindenkit maga alá temet. Az elvetemült Corvus szenátor csak a saját érdekeivel törődik, miközben Milo, a gladiátor harcol a szerelméét és a túlélésért.

Ikrek

Prime, 18:50

Az ikrekről mindenkinek két teljesen egyforma ember jut eszébe, de ez Julius és Vincent esetében a legkevésbé sincs így. Egy kutatási kísérletnek köszönhetően kétpetéjű ikrekként születnek, Julius egy izomkolosszus, okos, vajszívű emberré válik, aki kiváló neveltetést kapott, Vincent viszont a gyengébb géneket örökölte, árvaházban nevelkedett, majd bűnöző lett. Julius még éppen időben szerez tudomást testvére létezéséről, ugyanis Vincent életveszélybe kerül piszkos üzelmei miatt.

(Kiemelt kép: Shutterstock)