5 film a TV-ből, amikkel biztosan nem lesz unalmas a péntek estéje

Izgalomól ma este sem lesz hiány!

2022. május 20., 15:00

Szerző:

Ma vitathatatlanul az akcióé lesz a főszerep, már ami a TV-csatornák filmválasztékát illeti, mert olyan műsorok közül választhatunk, mint A szökevény Harrison Forddal a főszerepben, vagy mint az Orvlövész Mark Wahlberggel, illetve mint a Focus – A látszat csal, Will Smith főszereplésével. 

A szökevény

RTL Klub, 23:10 

Dr. Richard Kimble érsebész egy este holtan találja feleségét az otthonukban. Egy rejtélyes, karprotézises támadó lehetett az elkövető, de perdöntő bizonyítékok hiányában a doktor az első számú gyanúsított, ezért a bíróság halálra ítéli. Richard sikeresen megszökik a rabszállítóról, és minden erejével azon van, hogy bizonyítani tudja ártatlanságát. Nincs egyszerű feladata, nyomában az FBI különleges ügynökével, Samuel Gerarddal.

Penge: Szentháromság

Film+, 23:30 

A világ legkiválóbb vámpírgyilkosa, Penge már nagyon hosszú ideje harcol az éj leple alatt a vámpírok ellen, ám most minden eddiginél veszélyesebb harcra kell készülnie, ugyanis életre kel a vérszívók ősatyja, maga Drakula. Ha ez nem lenne elég, még az FBI érdeklődését is felkelti Penge, ám be kell látnia mindenkinek, hogy csak együtt győzhetik le Drakulát, így egy humán vámpírvadász-csapat oldalán száll szembe a gonosszal.

Orvlövész

Mozi+, 21:25 

Bob Lee Swagger az amerikai hadseregben szolgált mesterlövészként, ám miután árulás áldozata lett, felhagyott hivatásával és visszavonultan él vidéken. Egy nap beállít hozzá Isaac Johnson ezredes, aki azt állítja, hogy az elnök ellen merényletet terveznek, és az egyetlen, aki képes lehet megvédeni őt, az Swagger. Az exkatona vonakodva bár, de elfogadja a felkérést, ám hamarosan kiderül, hogy óriási hibát követett el, és a történelem megismétli önmagát, ami az árulást illeti.

Terminál

Paramount, 19:25 

Viktor Navorski Kelet-Európából utazik New Yorkba, amikor hazájában éppen államcsínyt hajtanak végre, ami ráadásul heves harcokkal jár. Viktor az ígéret földjén áll, ám mégsem léphet be az államokba, mert az útlevele gyakorlatilag egy nem létező országból származik. Mivel a reptéren ragadt, kénytelen feltalálni magát, és várnia, míg hazájában csillapodik a helyzet, ám a terminál biztonsági főnöke nem nézi jó szemmel a tevékenységét.

Focus – A látszat csal

Viasat Film, 21:00 

Nicky a szélhámosok királya, „szakmájában” profi, ám lassan eljön az az időszak, amikor vágyik egy tanítványra. A bizalmába fogad egy ifjú, ám rendkívül tehetséges csalót, Jesst, de ekkor elkövet egy hibát, ugyanis beleszeret a lányba, ez pedig a lebukás veszélyét jelenti ebben a szakmában. Így útjaik külön válnak, ám néhány évvel később ugyanazt a milliomost próbálják megkopasztani, ekkor pedig feltörnek a régi érzelmek, és persze más is igényt tart a pénzre és a lány kegyeire.

A film kezdetéig olvasgassa a Szórakozás rovat mai híreit!

Szabó Zsófi Shane Tusup dühkitörései miatt dönthetett a szakítás mellett

Meghan Markle és Harry herceg beengedik a kamerákat az otthonukba

Alföldi Róbert attól tart, hogy nem lesz munkája a jövőben – elmondta, kit okol ezért

(Kiemelt kép: Shutterstock)