5 film, amiért ma megéri bekapcsolnia a tévét

Válogatásunkból megtudhatja, mely csatornákra érdemes ma este kapcsolni

2021. augusztus 13., 13:38

Szerző:

 

Péntek 13.

Sony Movie Channel, 21:00

A horrorfilmek szerelmesei is találhatnak kedvükre valót. Péntek 13-ra mi mást is ajánlhatnánk, mint a Péntek 13. című filmet? Az ijesztő helyszín egy tábor, amely már több évtizede lakat alatt amortizálódik. Nem véletlen, ugyanis szörnyű gyilkosságok történtek itt korábban. Vállalkozók azonban látnak fantáziát a táborban, ezért újra meg szeretnék nyitni a korábban történtek ellenére. Egy csapat fiatal érkezik rendbe tenni a helyet, de szörnyű dolgok történnek velük.

Nyomás utána

film+, 18:40

A legendás páros, Bud Spencer és Terence Hill kedvelői kellemes kikapcsolódásra számíthatnak péntek este, ha a Film+ csatornára kapcsolnak. A Nyomás utána! című akcióvígjátékban a véletlen folytán a két legenda útjai ismét keresztezik egymást. Előbb menekülnek a rendőrök elől, majd egy félreértés miatt ők lesznek az CIA titkosügynökei és ha már így alakult, akkor a saját módszereikkel sikerül is elkapniuk a rendkívül veszedelmes K1 fedőnevű bűnözőt és bandáját. Akik szeretik a klasszikusokat, a pofonokat és humort, azoknak bátran ajánljuk a filmet.

A múmia visszatér

mozi+, 21:15

Az első részt követően Rick O'Connell (Brendan Fraser) és Evelyn (Rachel Weisz), miután legyőzik Imhotepet a gonosz, ősi egyiptomi múmiát, boldog családi életet élnek fiukkal, Alex-szel. Ez azonban nem tart sokáig, mert hamarosan életre kel a Skorpiókirály Anubisz Isten seregével együtt, hogy elpusztítsa a földet. Londonban, a British Múzeumban pedig Imhotep hívei a Holtak könyvének segítségével próbálják feltámasztani újra a gonosz múmiát, az egyetlen lényt, aki képes legyőzni a Skorpiókirályt, és a sereggel megkaparintani a hatalmat az emberiség felett. Persze Rick és Evelyn igyekszik mindezeket megakadályozni és újra megmenteni a világot.

Sose halunk meg

Duna World, 19:25

Aki inkább egy magyar klasszikusra vágyna, az sem fog unatkozni ma este. A film rendezője és egyben főszereplője is Koltai Róbert. Gyuszi bácsi életművész, vásározó vállfaárus volt, aki szenvedélyesen szerette a lóversenyeket és nőket. Neki köszönhetően került ebbe a világba unokaöccse, Imre is. A film főcímdala azoknak is ismerősen csenghet, akik még nem látták, ugyanis Presser Gábor Nagy utazás című száma az.

Coco

Viasat3, 21:00 

Elsősorban a családosoknak ajánljuk a Coco című animációs filmet, amelynek kedves, megható története egy mexikói kisfiúról szól, aki elfeledett ükapját isteníti és hozzá hasonlóan ő is zenész szeretne lenni. A családja persze erről hallani sem akar, mivel az ükapja a zenei karrier miatt hagyta el a családját és ezt semmiképp sem engedik megismétlődni. A kis Miguel azonban addig harcol az álmáért, amíg minden megváltozik és kiderül a teljes igazság a papa múltját illetően. A film mondanivalója és a mexikói kultúra látványos bemutatása egész biztosan leköti a kicsik és nagyok figyelmét egyaránt.

(Kiemelt kép: Shutterstock)