Videó: Tóth Vera sosem hallott titkokat mesélt el Kandech Evelyne-ről

Tóth Vera jól ismerte a tavaly elhunyt Kandech Evelyne-t.

2022. június 7., 13:55

Szerző:

Tóth Vera a Klubrádió Szavakon túl című adásában mesélt Kandech Evelyneről. Az énekesnő tavaly októberben megható sorokkal búcsúzott a 37 éves korában elhunyt egykori versenytársától. A két énekesnő még a Megasztár alatt ismerkedett meg 2003-ban

Az énekesnő szerint Kandech Evelyne egy álomvilágban élt, kicsit gátlástalan volt és többet beszélt a kelleténél. Valamint arról is beszélt, hogy a tüdőrákban elhunyt énekesnő egész életében volt egy hiányérzete, ugyanis az édesapja nem tért vissza hozzá, amikor megígérte neki, majd nem sokkal a Megasztár után az édesanyját is elvesztette. 

„Kereste az apaképét. Mindenki, aki szembe jött… és tudom, halottról semmit, de ez nem azért volt, mert ő könnyű vérű volt. Hanem azért volt, mert ő egész életében az apját kereste. És mindig idősebbek...vagy ha nem idősebbek, de jöttek-mentek a fiúk. Egy bizonyos ponton túl már nem tudott kapcsolatot létesíteni”

- mesélte a műsorban Tóth Vera, amit a Bors szúrt ki. 

Tóth Vera elmondása szerint egy bizonyos ponton túl Kandech Evelyne eltűnt a kapcsolataiból, akár párkapcsolati, akár baráti viszonyról volt szó. Véleménye szerint az elhunyt énekesnő nem tudott egy bensőséges kapcsolatot viszonyt, de erről nem tehetett, mert kiskorából hozta. Hozzátette, hogy Kandech Evelyne is lehetett volna sikeresebb, de nem volt olyan támasza, mint neki a szülei. 

https://www.youtube.com/watch?v=COppMoRUawo&feature=emb_title

Kandech Evelyne halála

Meghalt a Megasztár egykori versenyzője, Kandech Evelyne

Csak halála után derült ki Kandech Evelyne megrázó titka

Kandech Evelyne még édesapja előtt is titkolta betegségét

(Kiemelt kép: dfp.hu)