„A testemet ért kritikák majdnem tönkretették az életem” – Tóth Vera szívszorító vallomást tett

Tóth Vera 20 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt.

2024. április 4., 12:16

Szerző:

Fontos eseményről emlékezett meg az Instagram-oldalán Tóth Vera. Az énekesnő 20 évvel ezelőtt lett a Megasztár 1. évadjának győztese. A népszerű sztár ma már 39 éves, de annak idején kamaszként futott neki a versenynek.

„2004. április 3., szombat. Aznap végleg eldőlt, hogy a sorskerék milyen úton akar forogni, bár tudjuk, ha megnyersz egy tehetségkutatót, még nem jelenti azt, hogy örökre megoldódott az életed, sokan félreértették ezt akkor. Néhányan elhitték, hogy a népszerűség feljogosít mindenféle viselkedésre. Mindig azt gondoltam, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten”

– írta a posztjában Tóth Vera.

Az énekesnő azonban a Borsnak nyilatkozott a nehézségekről is.

„A testemet ért kritikák majdnem tönkretették az életem, sokszor volt, hogy azon gondolkodtam, egyáltalán kimenjek a színpadra...”

– magyarázta Tóth Vera a lapnak.

Az énekesnő azonban hozzátette, hogy szerencsére egy nagyon jó menedzsere volt, aki nem hagyta, hogy emiatt mondjon búcsút a karrierjének.

„Akarnak engem így látni az emberek? Ha az akkori menedzserem nem mondja azt egy-egy fellépésem előtt, hogy, »Vera, az embereket a hangod érdekli, szép vagy, menj fel és énekelj, meglátod, szeretni fognak,« ma nem tudom, hogy hol lennék. A mai napig hálás vagyok neki ezért."

(Kiemelt kép: Palikék világa by Manna)