Tóth Vera titokban férjhez ment, Tóth Gabi hatalmas szívességet tett neki

Tóth Vera esküvőjében Tóth Gabinak hatalmas szerepe volt.

2023. augusztus 15., 07:52

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor frissen elkészült, szentendrei háza egy informátor szerint esküvőnek adott otthont: itt házasodott össze az énekesnő nővére, Tóth Vera és Pauli Zoltán.

A Blikk egy informátorra hivatkozva állítja, hogy a lakodalomra az időjárás miatt került sor a Tóth-Krausz család otthonában. A sors iróniája, hogy az esküvő ilyen röviddel azelőtt volt, hogy Krausz Gábor bejelentette, hogy kapcsolatuk Tóth Gabival véget ért.

A lakodalomról semmit sem lehetett tudni, bár Kajdi Csaba egy instasztorijában utalt rá egy héttel később – ugyanabban a videójában, amiben Tóth Gabiék válásáról beszél.

A legfrissebb információk szerint az időjárás miatt kellett az esküvőt a Szentendrén megtartani, ez volt ugyanis az a hétvége, amikor az elképesztő erejű vihar lecsapott az országra.

Bár Tóth Gabiék házassága ekkor már válságban volt, az esküvőn az énekesnő és a sztárséf együtt vettek részt, Krausz Gábor is jelen volt az  esküvőn.

Tóth Vera és Pauli Zoltán séf 2018 karácsonya óta vannak együtt, azaz immár 5 éve, a lánykérés a harmadik évfordulón, azaz 2021 karácsonyán volt. A férj több mint húsz éve él Palkonyán, ahol saját fogadóját és lakáséttermét üzemelteti. Tóth Vera a covid idején költözött le Palkonyára, ahol Tóth Gabi is rendszeresen fel szokott lépni. 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)