Tóth Vera elmondta, miért tartja Tóth Gabit végtelenül intelligens embernek

Tóth Vera védelmébe vette Tóth Gabit: szerinte a húgára már csak a humora miatt sem lehet mondani, hogy buta.

2022. szeptember 22., 13:37

Szerző:

Csütörtökön reggel Tóth Vera volt a Reggeli című műsor egyik vendége az RTL Klubon, és az énekesnő az interjú jó részében testvéréről, Tóth Gabiról beszélt. Természetesen a fő téma az volt, hogy mennyi támadást, illetve bántást kapott Tóth Gabi az utóbbi időben, és az interjúnak drámai hangulatot kölcsönöz egyrészt Tóth Vera remegő hangja, amin húgáról beszél, másrészt az a tény, hogy az egyik riporter-műsorvezető Lakatos Márk, aki többször is szintén keményen bírálta Tóth Gabit.

Tóth Vera szerint a testvére az első megasztáros szereplése óta bekerült egy skatulyába, és ez hosszú távon rossz helyzetbe sodorta őt. Tóth Gabival kapcsolatos mondanivalóját Tóth Vera a következőkben foglalja össze:

„nem tudja senki és semmi megakadályozni azt, hogy a testvéri szeretetünk olyan erős legyen, amilyen. Engem nem érdekel, mit csinál a Gabi, szeretni fogom, hogy ha fél lábbal jön, szeretni fogom, hogyha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van, de kicsit szerintem már túl van tolva a Gabival kapcsolatban... Ebben nincsen ennyi, reméljük, hogy ez le fog csengeni.”

Tóth Vera a következőkkel indokolja meg, hogy miért viseli meg őt is, ha húga bajban van:

„a testvéred az a véred, az belőled születik. Ott van veled, felnőttök együtt, cinkostársai vagytok egymásnak. Néha erősebb, mint a szülővel való kapcsolat. Én azt gondolom, a Gabival erősebb a kapcsolatom, mint bármelyik szülőmmel.”

Tóth Vera a következőképpen írja le a húgát:

„a Gabi egy nagyon jófej ember. Végtelenül, nagyon intelligens ember is, és ezt mindenféle elfogultság nélkül mondom. Én nagyon szeretem őt, imádom a humorát, és akinek ilyen briliáns humora van, arra nem lehet azt mondani, hogy buta.”

Tóth Vera hozzáteszi, hogy tudja, hogy a húga egy vehemens személyiség, de úgy érzi, amióta testvére anya lett, ezen a téren rengeteget finomodott. Nem érzi úgy, hogy Tóth Gabiról pontos képet lehet kapni a médiából.

Tóth Vera saját karrierjéről mesél, már most készül karácsonyi koncertjére, ahol Miklósa Erikával fognak együtt énekelni. Íme a teljes interjú, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)