Tóth Gabi szívszorító üzenetet posztolt: Sírd ki magad

Az idézet minden bizonnyal azt tükrözi, hogyan érzi most magát Tóth Gabi.

2023. szeptember 26., 11:07

Szerző:

Tóth Gabi igen nehéz időszakon megy most keresztül, amint arról rengeteget olvashattunk az elmúlt másfél hónapban. Hogy a történtek mennyire megviselték az énekesnőt, arra minden bizonnyal következtetni lehet a következő idézetből, amit Tóth Gabi az Instagramra tett ki automatikusan eltűnő sztoriként.

„Ha elfáradtál, pihenj. Sírd ki magad, ha jól esik. Kicsit vonulj el, ha jól esik. Legyél csendben, ha az megnyugtat. De ne add fel. Soha. Csak tanulj meg pihenni”

– írja az énekesnő. A fenti mondatok az Életérzésgram nevű Instagramról valók, ahol egy 20 éves lány oszt meg idézeteket, illetve saját gondolatait.

Tóth Gabi a napokban már posztolt egy hasonló idézetet, ez a sztori már nem elérhető, de megörökítette a Cosmopolitan.hu az utókornak. A következő szavak Almási Kitti pszichológustól származnak:

„van olyan, hogy elfáradunk a harcban, a bizonyításban, elfogy az erőnk, feladnánk. Kezdjük azt látni, hogy minden hiába, mert mások erősebbek, vagy nem ért minket a környezetünk, magunkra maradunk. Ilyenkor a reménytelenségnek adunk teret, annak a korai megélésnek, amikor tehetetlennek, eszköztelennek éreztük magunkat a körülöttünk lévőkkel szemben. Amikor nem tudtuk, hogyan kell kiállni magunkért, amikor elkezdtük torzan látni a világot, amiben másoknak minden könnyedén megadatik, ami nekünk nem. Ilyenkor fontos tudatosítani, hogy ezt a kilátástalan képet a félelmeink festik elénk, ez általában nem a realitás. Nem a világ van ellenünk, hanem épp magunkat gyengítjük ezekkel a gondolatokkal. Amint ezt belátjuk, megérezzük azt, hogy a mi kezünkben van a lehetőség arra is, hogy megerősítsük magunkat azzal, hogy az akadályok helyett a lehetőségeinkre fordítjuk a figyelmet.”

Az instás motivációs előadó és Almási Kitti mellett nagy kedvence még Tóth Gabinak Ady Endre. Tőle egy bizonyos verset már kétszer is idézett.

Az énekesnő legutóbbi permanens posztja egyébként az alábbi volt, mindössze annyi felirattal, hogy „de azt mind elfújja a szél”.

Érdekesség egyébként, hogy Tóth Gabi instagramos bemutatkozása másfél hónappal a válásának bejelentése után is tartalmazza a linket, ami az azóta értelemszerűen befejeződött blogjára viszi az olvasót. Egész konkrétan egy olyan cikkre, amiben arról van szó, hogy ő mint anya hogyan reagál arra, hogy kislányuk óvodába ment, és hogy az apuka, Krausz Gábor mennyire másként reagál minderre.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)