Az RTL sztárja élő adásban fejtette ki: Tóth Gabi szerinte ezért példakép

Tóth Gabi válása volt a téma az RTL-en a Reggeliben, és Hajdu Steve meghökkentően közelíti meg a témát.

2023. szeptember 5., 10:59

Szerző:

A nyár legmegdöbbentőbb híreit kommentálta három vendég az RTL-en a Reggeli című műsorban, és természetesen első helyen Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról volt szó. A három meghívott kommentátor Hajdu Steve színész-műsorvezető, Vályi István újságíró-műsorvezető, valamint Lakatos Márk stylist-médiaszemélyiség voltak, akik közül az utóbbi tavaly év végéig még műsorvezetőként dolgozott a Reggeliben.

Nos, Lakatos Márk nézeteit Tóth Gabiról már ismerjük, de Hajdu Steve gondolatai sokak számára meglepőek lehetnek.

„Én azt hittem, hogy ő egy keresztény asszony, aki ottmarad a férjével az élete végig, ásó, kapa és egy nagyharang fogja elválasztani őket egymástól”

– mondja az 52 éves médiaszemélyiség arról, hogy miért Tóth Gabi válása volt a nyár legmegdöbbentőbb híre a számára.

Hajdu Steve azonban utána ezt is hozzáteszi:

„a szerelem bárhova bekopoghat. Még hogyha hívatlanul is, és van valaki otthon rajtad kívül...”

Nádai Anikó erre elmondja, hogy önmagában egy házasság vége már rég nem botrány, de Tóth Gabi esetében annak fényében azért mégis az, hogy az énekesnő előtte milyen nézeteket hangoztatott és utána hogyan reagált. Hajdu Steve ehhez kapcsolódóan a következőket mondja:

„ugye a Gabi azt kérte, hogy ne foglalkozzunk ezzel az üggyel, hagyják békén. De hogyha azzal foglalkozunk, amikor boldog valaki, és azt közszemlére tesszük, akkor nagyon fontos az, hogy nem menekülhetünk el, amikor negatív dolgok érnek. És ez nem csak negatív: van egy szomorú része a családjával meg a férjével kapcsolatban, de gondoljunk bele, hogy van egy pozitív dolog. Nagyon nehéz meghozni azt a döntést, hogy ő vállalja azt, hogy otthagyja az előző életét – persze részt vesz mindenben –, és egy új életet kezd. Én azt mondom, hogy ez bátorság, és ilyen szempontból példa a Gabi, hogy meri vállalni, nem az van, hogy hopp, feladja a dolgot és inkább magányban-titokban randizik.”

Hajdu Steve figyelmeztet arra, hogy tévedni emberi dolog, nem baj az, ha valaki egy ideig egy bizonyos úton jár, de aztán meggondolja magát. Ráadásul Tóth Gabi sokkal nehezebb helyzetben van, mint az átlagember Hajdu Steve szerint:

„ennyi támadásból, amit kap szegény – én azt mondom: szegény –, nehéz ám eldönteni, hogy melyik utat válassza.”

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg, a csaknem félórás adásrészletben szóba kerülnek még a lefóliázott könyvek, Mészáros Lőrinc jachtja és a kilőtt farkas is.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)