Megdöbbentő, Tóth Gabi és Papp Máté Bence kivel ünnepelték első évfordulójukat: videó

Egy éve jött össze Tóth Gabi és Papp Máté Bence, az évfordulót a TV2 riporttal ünnepelte.

2024. augusztus 13., 07:51

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence visszamentek oda, ahol tavaly összejöttek. Ment utánuk a TV2 stábja is, a szülőkkel közösen készült interjú a Tények Plusz című műsorban ment le.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence az első évfordulójukat ünneplik

Jászberényben a Csángó fesztiválon járt Tóth Gabi és Papp Máté Bence. Nagy jelentősége van ennek a helyszínnek a számukra, erről a 37 éves énekesnő így beszél:

„Egy éve itt kezdődött úgymond minden, ami nagy port kavart. Nagyon jó volt egy olyan műsorral békésen visszatérni, amivel megmutathattuk magunkat.”

Az alábbi videót elnézve az embernek eszébe jut Tóth Gabi júniusi nyilatkozata arról, hogy mennyire megromlott a kapcsolata az édesanyjával: így aztán Papp Máté Bence szülei azok, akiket a pár igazi támaszaiként emíti az alábbi riport. A szülők, azaz pontosabban az édesanya így beszél arról a pillanatról, amikor Tóth Gabi belépett az életükbe anélkül, hogy fiuk különösebb bejelentést tett volna új párkapcsolatáról:

„Megjelent Gabi, és ott voltunk együtt a nővéremmel. A nővérem 9 évvel idősebb, mint én, és ő rögtön leveszi, ha valaki nem önazonos. És bejött Gabi, és mi éreztük, hogy ő az, akinek mondja magát, és akinek mutatja magát. Egyből úgy éreztük, hogy ő idevaló.”

Papp Máté Bence édesapja egy sor régi bölcsességgel próbálta támogatni fiát és annak szerelmét az elmúlt egy évben:

„Az én támogatásom annyi van, hogy őrizzétek meg a nyugalmatokat, a karaván halad, a kutyák csaholnak. Mindig vannak rosszindulatú emberek. Mem szabad arra a szintre lemenni, ahol ők vannak. A ti értékrendetek, amiben ti mozogtok, sokkal nagyobb, és sokkal inkább közszolgálatot jelent. Sokszorosa az az érdeklődő akár Magyarországon, akár külföldön, aki kíváncsi a ti művészetetekre. Ezzel kell foglalkozni.”

Alább találja a teljes interjút, amiben Pappék arról is beszélnek, hogy idén megint elutaznak majd együtt Rovijnba, mint tavaly augusztus végén. Akkor titokban többen is fotózták a párt, de most ők arra kérnek mindenkit, hogy ne titokban fényképezzék őket, nyugodtan menjenek oda hozzájuk egy fotóért.

Tóth Gabi viszonya a saját szüleivel

Tóth Gabi júniusban beszélt többek között arról, hogy édesanyjával megromlott a viszonya – ezért lehet, hogy a fenti videóban csak a szerelme szülei szerepelnek. Tóth Gabi itt azt mondja, hogy a válása és új kapcsolata éket vert közé és egy hozzá igen közel álló családtagja közé. Kiss Ramóna unszolására elárulja, hogy az édesanyjáról van szó:

„Remélem, hogy nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem tudta feldolgozni. Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd ahogy alakul. Bízom abban, hogy akár ha ezt az interjút is megnézi, akkor érteni fogja, hogy miért így döntöttem.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)