Tóth Gabi megmutatta, hova utaztak romantikázni Papp Máté Bencével – fotók

Nézze meg Tóth Gabi és Papp Máté Bence legfrissebb fotóit!

2024. március 6., 15:11

Szerző:

Tóth Gabi és párja beillesztettek egy kis kiruccanást, derül ki a szentendrei lakos énekesnő legfrissebb posztjából. Nem utaztak messzire, csak Visegrádig.

„Sok munkával teli hetekben, elszökni egy napra veled. Vera szülinapoztunk”

– írja az énekesnő és igen, a nővérének, Tóth Verának vasárnap volt a 39. születésnapja.

A fotók egyértelműen mutatják, hogy a szülinapozás mellett belefért egy kis romantikázás Papp Máté Bencével, aki nemrég adta első saját interjúját, amiben többek között a következőket mondta azzal kapcsolatban, hogy Tóth Gabi mellett egy csapásra országosan ismert lett:

„az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megtanultam, mert lehet, hogy van még egy kis maradványa, de régen nagyon sokat dadogtam. Akkor nagyon kaptam az ívet, nagyon sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy ennek nincs olyan nagy alapja, és nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek. [...] Azok, akik engem ismernek, azok tudják, és velem vannak. Akik meg nem ismernek... eddig is nagyon sok olyan ember volt, akikkel nem akarok foglalkozni. Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot fog szülni. Lehet, hogy most erre rárepült egy-két tartalomgyártó, és ezt most még nagyobb szenzációnak gondolják.”

De hogy pozitívabb vizekre evezzünk, idézzük azt a részt, ahol Papp Máté Bence a munkájáról beszél. Azt már tudjuk, hogy egy gimnáziumban oktat néptáncot, de ezen kívül még...:

„a Ritmus Akadémia mellett a Fricska Táncegyüttessel is járok sok-sok fellépésre, a jövő héten megyünk Erdélybe, Gabival együtt is vannak közös fellépéseink, és emellett a Táncművészeti Egyetem hallgatója vagyok.”

A néptánc szeretetét egyébként a szüleitől örökölte:

„már kiskoromban azt gondoltam, hogy nagy táncos leszek, mert a szüleim alapították a Csángó Fesztivált és a Jászság népitánc-együttest. Szoktunk ezzel viccelődni, hogy amint megszülettem, én egyből már táncoltam.”

És bár a családjában teljesen normális volt a néptánc, amikor elkezdett suliba járni, szembesülnie kellett azzal, hogy sokan cikinek ítélik meg a hagyományőrző táncot. Így vall erről:

„ha bementünk az iskolába, akkor egy kicsit mindig kifiguráztak minket, hogy mi néptáncolunk. És mi ezt nem értettük, mert egy ilyen világba, amikor belecsöppentünk, akkor ott ez nem volt ciki, viszont a városi vagy laikus emberek körében ez mindig egy kifigurázható téma volt. És ezért akartunk létrehozni valami izgalmasabb dolgot.”

Alább nézheti vissza a Tények Plusz múlt heti interjúját.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)