Kiderült, Tóth Gabi és új szerelme hol fognak együtt karácsonyozni

Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt töltik majd az ünnepeket, derül ki egy friss interjúból.

2023. december 13., 10:06

Szerző:

Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán látható a hot! magazin frissen megjelent, karácsonyi, ráadásul dupla számának címlapján, és a nagyinterjúban természetesen Tóth Gabi is szóba kerül. A borítón látható fotó előre jelzi, hogy a képet kísérő interjúnak mik a főbb témái: az ünnepek és a család.

Fontos és emlékezetes év volt ez Tóth Veráék számára: idén nyáron tartották az esküvőjüket. A lakodalom időpontja egyrészt katasztrofális időjárással, másrészt húgának válásának bejelentésével esett egybe. Tóth Gabi azóta már új szerelmével, Papp Máté Bencével van együtt, és Tóth Vera arról beszél, ők fogják a párost vendégül látni karácsonyra:

„az egyik évben kis karácsonyt tartunk, a másik évben pedig nagy karácsonyt. A kicsi abból áll, hogy mi megyünk a családhoz, a nagy pedig abból, hogy hozzánk jönnek a többiek. Idén rajtunk van a sor, mi leszünk a vendéglátók. A húgom a párjával és Hannikával már 23-án lejön hozzánk, de másnap már mennek is tovább, őket pedig váltják a szüleink. A szentestét kettesben töltjük Zolival, aminek nagyon örülök, hiszen lesz időnk arra, hogy egymással foglalkozzunk, kicsit meghittebb hangulatban.”

És bár itt már nem említi Tóth Vera konkrétan a húgát, azért nagyon valószínű hogy a következők neki is szólnak:

„Zolival mindenkit elfogadunk ebben a családban, ahogyan a döntéseiket is. Mindenkinek drukkolunk azért, hogy megtalálják a boldogságukat. Semmiképp sem szeretnénk, hogy rosszul érezzék magukat azért, ami történt. A család a szeretetről és az összetartozásról szól. Azon vagyunk, hogy otthon érezzék magukat nálunk.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)