Tóth Andi új dala a szakításról szól – ezt nem tudják mire vélni a rajongók

Tóth Andi és Marics Peti jó ideje nem szerepelnek együtt a közösségi médiában.

2022. november 11., 14:05

Szerző:

Young Fly új dalában a vendégénekesnő Tóth Andi: a frissen megjelent szám címe az, hogy Nekem elég. Egy szakítós dalról van szó, amiben Tóth Andi a következőket énekrappeli:

„az is elég volt, hogy itt vagy. Az, hogy közösen vagyunk kitaszítva. Ahogy a nagy könyvben van írva, félre, itt jön a borsó meg a héja. De neked nem volt elég az, amit nyújtottam, nem... De a kezemet azt büszkén fogtad, ha figyeltek. Utólag örülök, hogy léptem, köddé váltál és csak zuhansz le a mélybe.”

Itt a videó.

A Blikk ráadásul arra is felfigyelt, hogy Tóth Andi és szerelme, Marics Peti közös egyiptomi útjuk óta nem posztoltak közöset az Instagramra. Bár korábban ezt rendszeresen megtették, most már lassan egy hónapja, hogy nincs közös posztjuk a közösségi oldalon.

Persze egy dal megírása, rögzítése, ahhoz a klipforgatás stb. viszonylag hosszú folyamat, szóval ha valóban a valóság ihlette a fenti sorokat, akkor az valószínűleg nem Tóth Andi mostani kapcsolata lehetett. Emlékezetes viszont, hogy Tóth Andi korábban is egy országosan ismert férfiénekessel járt, Szabó Ádámmal. Előfordulhat, hogy esetleg neki szólnak ezek a sorok?

Egy biztos: az énekesnő a héten a Hazatalálsz című, új sorozatot forgatta, úgyhogy nem most, hanem egy hét múlva pedig feltűnik majd a TV2-n Dancing with the Stars című showműsor-vetélkedőben, amit tavaly megnyert.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)