Kitálalt Tóth Andiról exe, Szabó Ádám

Meglepő dolgokat mesélt.

2021. július 30., 13:40

Szerző:

Tóth Andi és Szabó Ádám évekig éltek együtt, bár már kapcsolatuk alatt is lehetett tudni, hogy nincs minden rendben közöttük. Szakításuk után egyikük sem volt hajlandó nyilatkozni a miértekről, azonban az énekes most megtörte a csendet, és a Pesti TV Late Night Latte című műsorában mesélt szerelmükről és vitáikról is.

Szabó Ádám többek között arról is beszélt, a kapcsolatuk tényleg viharos volt, veszekedéseik nagy része pedig abból fakadt, hogy nem tudta elmondani, mi is pontosan a baja, ami nagyon idegesítette az énekesnőt. Ezen kívül egy olyan titkot is elárult Tóth Andiról, amit állítása szerint eddig nagyon kevesen tudtak róla, méghozzá, hogy otthonosan mozog a konyhában. 

A beszélgetés során az is kiderült a rajongók legnagyobb meglepetésére, hogy a gyerekvállalás is felmerült köztük, ráadásul viszonylag korán. 

„Fél év után kezdtünk el beszélni a gyerekvállalásról. Én nagyon szeretem a kicsiket, volt is olyan párom, akinek volt gyereke. Szeretném, hogy az apukám nagypapa legyen. Mindig is nagy álmom volt, hogy legyen egy büszkesége, hogy van egy unokája, és ez Andival is felmerült”

– mesélte az énekes, aki azóta már ismét boldog párkapcsolatban él.

(Kiemelt kép: dfp.hu)