Gubik Petra könnyeket csalt a szembe Tompos Kátyaként, így vallott nemrég elhunyt pályatársáról

A Sztárban Sztár 10. jubileumi évadának döntőjét láthatták a nézők. Gubik Petra egyetlen női versenyzőként jutott a legjobb 4 közé a Sztárban Sztár All Stars-ban, de nem volt könnyű dolga, hisz a nemrég elhunyt Tompos Kátya bőrébe kellett bújnia.

2024. október 20., 13:52

Szerző:

A Sztárban Sztár All Stars elérkezett a 10. jubileumi adásához. Gubik Petra, Puskás Peti, Peter Srámek és Oláh Gergő jutott be a döntőbe, mind a négyen egy-egy szóló és egy-egy duett produkcióval állnak majd színpadra, hogy előadásukkal lenyűgözzék a zsűrit és a nézőket. A Bors az adás előtt kérdezte a népszerű színésznőt, aki Tompos Kátya szerepébe bújt, s akiről azt vallotta, a legjobbat érdemli.

Gubik Petra személyesen is ismerte Tompos Kátyát

„Ez egy nagyon ingergazdag időszak most. Hálás vagyok minden pillanatáért, ami megadatik. Nyilván fáradunk, fokozódik a nyomás rajtunk, valahogy pont szerencsésen van kitalálva, hogy időben pont annyi ez a verseny, amennyi. Ez a hetedik hét. Én mindig csak az éppen előttem álló feladatra koncentráltam, igyekeztem kizárni minden befolyásoló tényezőt. Megtiszteltetés volt egy ország előtt hétről hétre a színpadra állni” – mondta a lapnak Gubik Petra, aki kezdetben játékként tekintett a műsorra, később azonban rádöbbent, hogy tanítás ez neki.

„Minden egyes előadó tanított valamit. Tompos Kátya egy utánozhatatlan nagybetűs csillag. Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Nem taglalom, mekkora súlynak éreztem a feladatot és a helyzetet. Tisztelgésként igyekszem kezelni ezt a küldetést, mert ez már az. Kátya a legjobbat érdemli. Kötelességem hozzá méltó produkcióval kiállni a színpadra és az ő mosolygó arcára gondolni közben, ahogy azon agyalgatnánk együtt, hogyan lehetne még jobban megcsinálni ezt az egészet. Más lehetőségem nincs. Tovább örökíteni az ő munkásságát, ez lebeg majd a szemem előtt, miközben csatornává válok”

– beszélt nemrég elhunyt kollágájáról a legnagyobb tisztelettel Gubik Petra.

Gubik Petra személyesen is ismerte a súlyos betegség következtében meghalt színésznőt, ezért is viselte meg érzelmileg a felkészülés. 

A zsűri végig sírással küszködve nézte Gubik Petra alakítását, hiszen mindannyian gyászolják fiatalon meghalt színésznőt. Gubik Petrát megnyugtatták, hogy sikerült méltó emléket állítania Tompos Kátyának. Hajós András szerint Gubik egy új korszak kezdetét jelenti a showbizniszben, ehhez a véleményhez csatlakozott Stohl András is, aki szerint méltó utódja lehet Tompos Kátyának a jövőben.

Gubik Peta produkcióját itt lehet megtekinteni:

(Kiemelt képünk forrása: Sztárban Sztár adásának képernyőfotója)