Tom Hanks nem is tudott róla, de pár héttel ezelőttig veszélyben forgott az élete

Tom Hanks ellen merényletet tervezett a férfi, aki betört Nancy Pelosiékhoz.

2022. december 15., 13:00

Szerző:

Tom Hanks félelmetes hírt kapott tegnap. Az értesülés annak a férfinak a tárgyalásáról érkezett, aki október 28-án betört Nancy Pelosi otthonába. A politikusnő nem volt otthon, így a férfi az éppen Washingtonban tartózkodó Nancy Pelosi 82 éves férjére támadt rá egy kalapáccsal. Paul Pelosi súlyos sérüléseket szenvedett, de ki tudta hívni a rendőröket, akik letartóztatták a támadót, akinek neve David DePape, és így a politikusnő férje túlélte a merényletet.

Jelenleg folyik DePape tárgyalása az USA-ban, és a BBC azt a hírt adta közre, hogy a férfi bevallotta, hogy nemcsak Nancy Pelosi életére tört. Ha nem állítja meg a rendőrség, rátámadt volna Hunter Bidenre, Gavin Newsomra és Tom Hanksre is. Az Oscar-díjas színészt nyilván nem kell bemutatni, Hunter Biden természetesen az USA jelenlegi elnökének fia, Gavin Newsom pedig jelenleg Kalifornia állam kormányzója. Úgy tűnik, a férfi a Demokrata párthoz tartozó, illetve ahhoz közel álló személyeket választott ki célpontul – Tom Hanks többször is kiállt Barack Obama mellett.

David DePape nem ismerte el bűnösségét, de arra lehet számítani, hogy a San Francisco-i bíróság elítéli majd, tekintettel arra, hogy a kiérkező rendőrök által készített videófelvételen jól látszik, hogy bántalmazza Paul Pelosit.

Tom Hanks egyelőre nem reagált a hírre, a színész a héten Stockholmba utazott új filmjének premierjére.

(Kiemelt kép: Tom Hanks Instagramja)